I'm Back!!!!

✎dya bunga |⊙Monday, April 01, 2013| ☑
sebelum tu dya nak minta maaf sebab lama tak berblogwalking kat blog korang..kat bawah ni video khas untuk Ahli Gsf terutama yang lahir pada bulan lepas.. sorry dya terlewat nak buat entry tuk birthday korang..jangan lupa tengok video ni okay.. :)





34 comments:

  1. wahhh terus hilang rindu dengar dya nyanyi. hihi.. welcome back dya. lepas ni hope tak menyepi lg. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. insyaallah..skrg ni dah free sikit.. :)

      Delete
  2. Alolo comey nyeee.....sweet sgt.....utk deqla jugak ni kan?? haha....tp x abis lg rindu kat dya ni...lps ni jgn menyepi lelama lg tau..... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuk deqla lah..kata untuk yg lahir bln 3.hihi..

      Delete
  3. rasanya dah cukup rehat..selamat kembali dya...

    ReplyDelete
  4. wahhh...siapa ada lagu lagi... :)
    ingtkan nyayi lagu mengapa tadi..hihi

    ReplyDelete
  5. Wahhhhh.....
    Welcome back.....
    Siap ada lagu lagi.... =D

    ReplyDelete
  6. welcome back dya..rindu ni..wah ada video lagi

    ReplyDelete
  7. xcukup !!!..nnt nyanyi sampai habis sebuah lagu..hiih

    ReplyDelete
  8. selamat kembali la ye.heheh

    ReplyDelete
  9. Rajin buat video. Kalau Mieya err... malas+malu hehe

    ReplyDelete
  10. haha lucu tgk video ni siap nyanyi2 gitu.hehe :)

    ReplyDelete
  11. wah..siap ada video lagi..hehehehe

    ReplyDelete
  12. slmt kembali dya..hihi..comel sora ;-

    ReplyDelete
  13. welcome back!! shweet ok haha

    ReplyDelete
  14. wahhh siap ada video lagi cayalah..

    ReplyDelete
  15. suare latar xpuas lg nyayi tuh... bg la chance skit... ekekkee xP

    ReplyDelete
  16. ceria betul muka ko nih...maniiiis aja haaa

    ReplyDelete
  17. Welcome back Dya.. Rajin2 update blog mcm dlu okeh??

    ReplyDelete
  18. Amboiiii....hahaha, terang kat sblah tu, entry for Mar only 2. Ihikihik....

    ReplyDelete
  19. Welcome back Dya! MM pun baru kembali setelah sebulan lebih menyepi.. Huhu~~

    ReplyDelete
  20. Hahaha,tak sangka In tengok video ni mase birthday In... Heheeheee...

    ReplyDelete
  21. waaah tepuk tangan tepuk tangan

    ReplyDelete
  22. hehehe.. happy besday buat siapa puny abesday tuh..:)
    siapa penyayi latar belakang tuh? hhehe

    ReplyDelete
  23. amboi siap nyanyi tu. hehe. sebut salam betui betui dya. :)

    ReplyDelete
  24. Alololo tomeynya Dya nyanyi..rasa cam tengok klip Upin Ipin plak..ha ha..Miss u dya

    ReplyDelete
  25. lahh tak leh tgklah video2..huhu..btw welcam bck dya

    ReplyDelete
  26. wah..siap nyanyi lagi tu..ada chorus lg..hehe~

    ReplyDelete
  27. wah! sweet! siap buat vlog...sedap pulak tu suara..nanti besday ain pun, buat la vlog jugak..wkwkwk

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page