Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

✎dya bunga |⊙Thursday, August 31, 2017| ☑
Assalammualaikum, 

Lazada Contest kembali lagi.. Merdeka! Merdeka! Sale
(http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/)that will take place from 25 August to 31 August (where you can find special discounts up to 80%!). Contest ini terbuka kepada blogger sahaja. 

Untuk turut serta dalam contest ini blogger hendaklah menjawab tiga soalan yang diberikan oleh Lazada. 


 a. What do you love about being Malaysian? ( Apa yang Anda suka tentang  )

- saya suka tentang budaya dan makanan malaysia. Walaupun malaysia mempunyai berbagai bilang kaum dan agama tetapi meraka tetap menyokong antara satu sama lain.contohnya baru-baru ini adalah sukan sea. Saya berbangga menjadi rakyat malaysia. 

   b. Choose your favorite local brand here (Pilih jenama tempatan pilihan anda)

- jenama pilihan dya mestilah Silkygirl dan khind.  

   c. Select two product from brand that you love ( Pilih 2 produk yang anda suka dari pilihan jenama tersebut )

1. 
Bagi dya silkygirl matte ni sangat berbaloi beli.  Sebab ada diskaun..hehe


2. 

Yang ni lagi berbaloi beli.  Dah lah dapat diskaun dapat tiga barang.  Hehe..  

Sebab tu dya tak boleh nak cuci mata kt lazada ni mesti terbeli brand ni kat lazada. Hehe..  






2 comments:

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page