fasha wedding..=).

✎dya bunga |⊙Thursday, September 20, 2012| ☑

terpaksa pinjam bunga dari pengantin disebabkan tak ada orang nak bagi aku bunga..haha

sebenarnya entry ni dah lama dalam draft cuma hari ini baru dapat publish..gambar-gambar kat bawah ni masa aku pergi wedding fasha kat klang. mula-mula yang rancang nak pergi cuma aku,sue, farah dan miraboo je tapi makin bertambah yang pergi. seronok sangat dapat jumpa kawan masa kat teknik dulu..

ada kawan aku yang dah kawin pun datang siap bawa anak dia lagi..comel sangat. geram aku tengok. dah besar anak dia.

Selamat pengantin baru buat Fasha dan suami.. tak sangka kau yang kahwin dulu.hihihihi. aku lambat lagi ok.(sebelum korang tanya baik aku jawab dulu kan?hihi) disebabkan perut dah kenyang dan dah petang kitaorang terpaksa balik dulu dan pergi beraya dirumah Farahin pula..dari klang ke KLIA.

aku malas nk menaip panjang-panjang korang layan jelah pic kat bawah ni.


sebelum balik kena bergambar dulu..

dah habis makan pun kena bergambar dulu..hihih






aku dengan pengapit pengantin

# bila tengok ramai aku yang dah kawin rasa nak kawin pula..haha (gatal..hahaha)
#siapa yang ada twitter tu jom lah follow twitter kita.. @dyabunga
#dah baca entry jangan lupa komen ye
sumber : fb dan myself

31 comments:

  1. hehehe..memg best tgok org kahwin..sebb ase nak khwin..

    ReplyDelete
  2. hehe.. smlm da cri entry ni tapi da hilang.. ari ni ada blik :)
    happening majlis kawin ni :)
    skang musim kawin. sana sini situ kawin kawin kawin..

    ReplyDelete
  3. bila tengok orang nak kawen, terasa nak kawen??....ups

    ReplyDelete
  4. pic tu smua deqla x dpt nk tengok sbb mesti dya amek dari fb kan? itu pasal la x leh tgk..hihi...nnti la deqla tgk kat umah je...rugi x tgk ni mesti prasan cun melecun semua.. hahaha

    ReplyDelete
  5. sweetnya pegang munga. huhu..

    dya bila lagi? nak tanya jugak wpun dya dah jawab. haha..

    ReplyDelete
  6. tahniah ye, kawan dah kawen..
    dya bila lagi??=)

    ReplyDelete
  7. sporting morting diorang ni kan..salam kenal jgk..nati jgn lupa singgh n folow sy sekali erk...

    ReplyDelete
  8. bile tengok org kawen,trasa nak kawen..tergugat nih..haha

    ReplyDelete
  9. pengapit dia mcm style baju korea je tu..
    komen si pengapit pula bkn pengantin*

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru tuk kwn dya..lepas ni giliran dya pulak hehe

    ReplyDelete
  11. Ihik, ingatkn dya pegi wedding fasha sanda.

    Slamat pengantin baru utk both mempelai

    ReplyDelete
  12. Bila masanya tiba..kebahagiaan itu akan dtg dyabunga..:)

    ReplyDelete
  13. selamat pengantin baru buat fasha.. ^^

    ReplyDelete
  14. meh la follow twitter kita jugak. @sarahnasiha. cehh, sempat promote. hihi

    ReplyDelete
  15. Wah purple theme...i like....congrats untuk pengantin.

    ReplyDelete
  16. Wah dya sedondon dengan Colour meja la pulak kan?hihihi...

    ReplyDelete
  17. Dah terbau-bau dah nasi minyak di blog nie. Empunya blog nie bila lagi?

    ReplyDelete
  18. jgn lambat2 Dya.....kalau ada rezki tu kawen je....ngeee (^__^)

    ReplyDelete
  19. Happening betul!!!
    Tahniah buat Fasha

    ReplyDelete
  20. wahh...grand ek majlis dorg. kelass uuu...hehe :)

    P/s:
    Salam kenal
    singgah dari blog Misz Mieza :)

    ReplyDelete
  21. Hai Dya! MM datang membawa perkhabaran buat kamooo! Harap kamu suka..! ^^,

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/09/sesi-promot-blog-kumpulan-a6.html

    ReplyDelete
  22. amboiii. nak kawen ye. nnt sampai jodoh, kawen la. sabor ye dya. hehe.

    ReplyDelete
  23. tak lame lagi giliran dya la pulak tu...;0

    ReplyDelete
  24. cantik2 lah gambo..
    pic dya pegang bunga tu suwitt je =)
    apesal 1 je gambo si perantin tu?
    btw suma comel2 lah :)

    ReplyDelete
  25. Tahniah dan selamat pengantin baru buat Member dya...gediknya gambar kikiki

    ReplyDelete
  26. wah selamat pengantin baru..bj pengapit tu cantiklah!!

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page