kfry kl

✎dya bunga |⊙Monday, December 18, 2017| ☑


Harini dya nak share my experience makan kat kfry kat ioi putrajaya... Kfry ni merupakan. Kedai makanan korea.. Before this dya pernah makan di hanbing,  ioi putrajaya.. Branch di ioi ni baru buka.  Sebelum ada satu kedai di johor bahru..  Disebabkan baru buka so untuk makan disini memerlukan kesabaran..  Hehe..  Kat sini memang ramai sangat orang..  Dan kena beratur panjang.. So yang peminat makanan korea di sini boleh cuba makan disini..  Hehe..  


G26 CITY MALL, LEBUH IRC, IOI CITY 62502 PUTRAJAYA, Ioi Resort, Putrajaya, Selangor, Malaysia


With my DAA gossip group..  

Yg ini recommend.. Matcha..  😍



With my bff😍

Yg ni okalah..  Fried rice dan keliling dia telur

3 comments:

  1. boleh try tu kalu sggh ke sn nnt

    ReplyDelete
  2. hari sabtu ritu ade kawan share gambar orang beratur panjang gile nak makan kat kfry ni.. dia ajak hahaha next time la bila orang da lupa kfry baru cubala. tak sanggup nak beratur. tapi will definitely give it a try soon hehe..

    ReplyDelete
  3. hi. jemput la join n meriahkan segmen GA kt sini

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page