cuci mata je

by - Tuesday, March 27, 2012


hari ini hari memenatkan..sebab banyak berfikir..nampak sangat aku ni malas berfikir kan?..haha.. sebenarnya penat tengok nombor..rasa macam juling 1 saat je bila buat akaun ni.. banyak sangat nombor..ada sesiap nak tolong aku??haha..gurau je.. 

lepas siapkan ramalan jualan untuk rp, aku ngan membe aku cadang nak pergi ke festivel kasut kat PWTC jumaat ni..wow..menarik sangat.. pergi untuk window shopping je tapi takut juga kalau terbeli kasut..hihi..

bila fikir balik, jumaat ni ada kelas..harap-harap tak ada kelas lah..boleh pergi..hihi..sebelum pergi kena niat dalam hati, pergi situ sekadar cuci mata je tak pun window shopping bukan shopping..

You May Also Like

54 391 sedang mendoakan dya

  1. hehehehe selamat mencuci mata (^_______^)

    ReplyDelete
  2. kalau dah cuci mate . festival lak uh . mesti byak kasut . belilah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal.takut tergoda dgn kasut2 kt situ..haha

      Delete
  3. jangan lupa bawa eyemo sekali tau..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sudah tentu kena bawa..haha

      Delete
  4. muahaha.macam tak ble pecaya je niat tue...cuci mata je ke?!...muahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak tahulah..niat di hati je tapi tak tahulah bila sampai sana..takut tergoda je..

      Delete
  5. Replies
    1. best sgt tpi dya window shopping je..hihi

      Delete
  6. Replies
    1. xlah..dya student kolej swasta..hihi

      Delete
  7. Suke gak tgk kasut lawa2 ni :)

    ReplyDelete
  8. wah...na ikut jugak la macam ni...

    ReplyDelete
  9. cuci2 mata bez jgk..tp kdg2 ayu terbeli jgk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..takut plak jadi cm ayu..terbeli..haha

      Delete
  10. haaa.....bawak duit tambang balik sajo yo...takut windows soping kang tersoping...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...tu lah pasal..kang bwk duit cukup2 je kempunan lah plak..haha

      Delete
  11. hehehe... sangat mencabar nak setkan minda untuk window shopping jer...
    godaan mesti ada supaya shopping :P
    selalu terjadi kat sy... mula2 nak window shopping lepas tu shopping... ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..memang selalu jadi kt dya jugak..

      Delete
  12. Cuci jgn tak cuci dya ... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut terbeli kasut je aunty..hihi

      Delete
  13. Tak sah cuci mata...mesti nak membeli jugak...;)hehee

    ReplyDelete
  14. dapat cuci mate pon dah best kan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tak pe..tp kalau shopping pun best..hihi

      Delete
  15. nak pergi juga. amek la fisha... dya..hehehe

    ReplyDelete
  16. Akak ada tips kalau x nak beli.. Bawa duit ngam2 untuk tambang and makan jer.. Konpem x beli punya..hehehehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..blh gak cm tu..tpi mcm kempunan je..haha

      Delete
  17. sebenarnya, laki pn gila shopping gak.. #fakta.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti kaki shopping kan?/haha

      Delete
  18. salam , pcl singgah sini ikut tingkap ..window blogwalking.

    ReplyDelete
  19. oh,ada eh?
    nak pergi juga laaa :p

    ReplyDelete
  20. hehehe..tgk2 ade kasut bkenan..mcm mana tu..? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dh berkenan keluar duit beli jugak..haha

      Delete
  21. nak itottttt....jom pegi sama2 nak? haha...jumaat? owh deqla keje...hihihi....

    ReplyDelete
  22. sudah dah lah festival kasut..kalau reena memang gila dah...yg kata x nak beli mesti beli juga..mata dgn tangan ni x boleh control..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dya kasut kureng sikit..tpi beg dya gila..haha

      Delete
  23. boleh percaya ke cuci mata je? hihi

    salam kenal =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak tahulah..takut tergoda je ngn kasut2 kt situ..haha
      salam kenal..:D

      Delete
  24. kt rmh niat lain, smpai sana, niat dh betukar dh..jdi gila shopping pula..huhu

    ReplyDelete
  25. festival kasut? wah! excited ni. ada kasut lelaki tak? tp jauh la. nun kl. adeyh!

    ReplyDelete
  26. hari ni kan tu kan dik? haraf2 bolehlah tahan nafsu nak membeli..hihi.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)