wordless wednesday # 7

by - Wednesday, May 30, 2012


ada sesiapa yang nak ajar aku buat tak? teringin nak buat kek ni..siapa ada resepi kongsi-kongsi lah dengan dya ye..hihii

You May Also Like

46 391 sedang mendoakan dya

  1. woww..nmpak mcm manis kan.. share ye kalo dh jmpe resepi..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah..kalau dya jumpa resepi dan jadi dya share ye..:P

      Delete
  2. hehe. fisha pon xtau nak wat cmne. cer dya search kat google :)

    ReplyDelete
  3. pelangi..so sweet kan...mmg sweet la kalo dimkn niii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb sweet lh dya nk cuba buat..hihhi

      Delete
  4. Replies
    1. haha.. tgk je sedap..rasa tak tahu lg sedap ke x

      Delete
  5. Sedap tu. M ada pernah jumpa kat blog masakan. nanti M godek resepi kat blog nasakan k.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau jumpa kongsi resepi ngn dya ye..:D

      Delete
  6. wawawa teringin nak makan kek ni. aritu hari guru kek camni lah tapi tak dan nak makan. sedihnyeeeeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedihnya..kalau tak bzru nak tanya sedap ke x..hihi

      Delete
  7. betul tu..share taw dh dpt resepi..hihi

    ReplyDelete
  8. sedapnye kek pelangi. cer dya cari resepi kat my resepi atau try masak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh cri ni..nk masak resepi xde..hahah

      Delete
  9. sedapnye tgk~~~

    tp saya pun tak tau nak wat..hehe :p

    ReplyDelete
  10. mesti sedap ni....

    kalau dah jumpa resepi nanti... share ye dya... :)

    ReplyDelete
  11. shedapnya nampak2=)tapi 2kek coklatker kek aper?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek vanilla.. cuma letak colour..tu yg jd rainbow..hihi

      Delete
  12. wah mmg konform sedap nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..tau xpe..sbb tu nk try buat

      Delete
  13. mak aii krim banyak betul..cikgu reena retilah..tanya pun bukannya nak bagitau..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi cantik..nape tak nak gtau?kongsi2 lh resepi..hihih

      Delete
  14. sy rasa sy pernah terjmpa dgn resepi kek ni. tp, x ingat dah kat mana. klu dah jmpa jgn lupa share yea;)

    ReplyDelete
  15. Senang ajer..kalerkan ajer jadi ler macam gambau tu..hemm!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kaler cm dlm gmbr tu mmg lah senang tapi xblh mkn..hihi..

      Delete
  16. wane wani...ermm~

    alo...bagi kat Masha memg xpandaila wat kek ni...hihi

    ReplyDelete
  17. adoi...kandungan gula dalam kek ni mesti tinggi gilerrr kannn?? hehehe

    ReplyDelete
  18. kek kalau dalam blog memang sedap sangat tengok..kurang makan ni ya, hemm anak2 sampai jilat jari tau!

    ReplyDelete
  19. akk tahu..akak tau..tapi lepas dya kongsi repi le nanti ye..haha.

    ReplyDelete
  20. sdapnye..klu dpt kt dila ni,syg nk mkn...simpaaan je..hihi

    ReplyDelete
  21. Kalau nak buat kek ni kena buat dengan penuh kesabaran ni.. :)

    ReplyDelete
  22. uittt...kek tu namapk sedap la...cepat2 la dapatkan resepi nye...bolh share ...

    ReplyDelete
  23. yummy, mcm sedap.. pelangi gitu :)

    ReplyDelete
  24. Dya..

    Anty rasa buttercake tu je yang diwarnakan.. Nanti anty tanya anak anty, sebab baru2 ni dia buat rainbow cake ni untuk besday anak dia.

    ReplyDelete
  25. Dah dapat resepi dan dah siap buat nnt hantar kat saya sikit ye ;)

    ReplyDelete
  26. nnt buat, hntr la sket. hehe. ;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)