happy birthday abah

✎dya bunga |⊙Tuesday, May 29, 2012| ☑

hari ini baru aku dapat buatkan kek untuk ayah aku...sebenarnya birthday ayah aku semalam tapi semalam sibuk kemas rumah kt pandan indah.. bulan depan nak pindah sana..kena angkat barang dari sekarang lah..

abai kan tulisan yang senget tu..aku buat main bedal je.. alat penimbang tak ada nak sukat.. last-last aku




hentam je lah ikut selera aku.. nasib baik jadi dan sedap..hihi.. tapi tulisan aising tu cair lah plak.. sampai senget benget aku tulis..masa tengah buat kek ni, entah macam mana boleh teringat kat kawan-kawan aku..haha..


teringat masa aku, eira dan naz buat kek untuk presentation..rasa nak tergelak je bila ingat peristiwa tu.. korang  baca entry ni ye..kitaorang tidur lebih kurang 1 pagi nak siap kan kek dan cake pop kitaorang.. kek yang kitaorang buat masa tu macam pelik je.. macam ada benda yang kurang je. tapi tak tahu apa benda yang kurang.. mungkin kertas minyak tak pun serbuk koko..

sampai mak aku pun tegur kek tu rasa lain.. tapi bila bagi kawan aku rasa dia orang kata sama je..tapi alhamdulilah walaupun macam-macam dugaan prensetation kitaorang berjaya.. tu yang bersyukur sangat tu..
lepas ni aku nak cuba buat rainbow cake.. ada sesiapa yg nak bagi aku resepi??hehe

23 comments:

  1. Mesti abahnya bangga n hepi sesangat sb dapat bday cake dr anaknya kan.. Semoga Allah pjgkan umur abah dya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..amin..semoga allah panjang kan umur abah dya..hihi

      Delete
  2. haha..lawak2...
    ingatlah kenangan kite brsama smpai bilew2 beb..
    hanye kngan yg dapat mendekatkan n menyatukan kite smpai bebilew.. huhu.. <3 !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lh..dgn tepung melekat kt hidung si naz tu..kita yg buat kek tepung melekat kat muka dia..hahaha

      Delete
  3. selamat hari lahir pada ayah Dya

    ReplyDelete
  4. happy birthday kat ayah akak :)
    len kali kite ade birthday pesan kek kat akak le..tapi free eh..hahaha

    ReplyDelete
  5. pndai dya buat kek..kite xreti:-S hepi brthday ayah dya:-)

    ReplyDelete
  6. sweetnye...sebak pulak rasanya...deqla dah tak punya ayah.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. deqla buatkan dya rasa sebak plak..sama-sama kita sedekahkan alfatihah untuk ayah deqla ye..:)

      Delete
  7. minttttttaaaaakkk resepiiii cptttt!!!! selamat hari lahir utk abah yea..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. resepi dh ada..tgk je kt isi hatiku..hihi
      terima kasih ye..

      Delete
  8. Bangga seorang ayah dapat makan kek hasil tangan anak sendiri...

    ReplyDelete
  9. memang suko buek kek eh...nampak sodap

    ReplyDelete
  10. Selamat ulang tahun kelahiran untuk abah dya.... semoga pak cik dikurniakan kesihatan yg baik.... dimurahkan rezeki...

    p/s ; sy dah lama tak buat kek...

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir buat abah dya...

    p/s :: cantiknyer header...tempah kat sapa sygs? nak jugek..:)

    ReplyDelete
  12. pandainya dya buat kek...mmg nampak sedap la...hp bday utk abah dya

    ReplyDelete
  13. selamat hari jadi untuk abah Dya..sama ngan besday Alesya la...

    pandai la Dya buat kek tu...:)

    ReplyDelete
  14. happy birthday to him too...

    ReplyDelete
  15. wah..pandainya dya buat kek~~ :)

    nampak cam sedap je~~~

    ReplyDelete
  16. untung si ayah dapat kek dari si anak. ;)

    ReplyDelete
  17. Done Follow :) Hit me back :) Jom Join :)
    http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

    ReplyDelete
  18. Selamat hari lahir pakcik..;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page