baby bunga

by - Thursday, July 19, 2012



hari ini aku nak kongsikan video bunga.. cuba korang tengok kat kantung bunga.. bergerak-gerakkan.. sebenarnya video tu aku rakam dua minggu lepas tapi baru sekarang dapat update pasal ni.hihi.. sekarang ni aku cuma dapat tengok kaki anak dia je..

bilalah lah baby bunga ni nak keluar..tak sabar nak tengok rupa baby bunga tu.. sekarang ni kantung bunga makin besar..mak aku geram..asal masuk bilik aku je bunga dengan bello masuk dalam kain..haha.. korang layan video kat bawah ni ye..hihihi

video

p/s : pelik lah..aku upload video tapi tak keluar pun video tu


You May Also Like

28 391 sedang mendoakan dya

  1. beraninya pgang..ayu penakut sikit..hehe

    ReplyDelete
  2. wahwahwah. bunge pregnent ehhhhh. huhu. dpt baby la nnt. ;)

    ReplyDelete
  3. waa, bunga da nk dapat baby ye. hee. ^^

    a'ah la dya. video x de :)

    ReplyDelete
  4. wahh bunga dah nk ade baby..Dya dpt cucu lah ye..hahahkkk

    ReplyDelete
  5. Ada video ye...? Alaaa kita pakai hengpon cap ayam laa....mana leh tgk videoo...

    ReplyDelete
  6. comelnye..tringin nk pegang sugar glidder nih

    ReplyDelete
  7. Mesti comel cam bunga gak kan...

    ReplyDelete
  8. hahhaa sy pon tk pernah guna upload video dr mula berblog smpy sekarang..hukhuk

    ReplyDelete
  9. wahhhhh..Dya nak jadi opah dah yerr..!
    bergerak2lah perut bunga..!
    xsabar juga nak tgk baby bunga..!

    ReplyDelete
  10. penat je muka bunga pegnen...hheee

    ReplyDelete
  11. xdpt buka la video tu..tgk pic jela.. weee..geramnyaa tgk bunga ne..eeeeiii

    ReplyDelete
  12. cantik nyerrr..ahahahaha

    ReplyDelete
  13. eh..tadi dapat tgk..sekarang video tu dah xdelah dya..

    xdapat tgk...

    ReplyDelete
  14. wah bunga dh nak ada baby...tp wani xberani la nk pegang spesis mcm tuh hahaaa

    ReplyDelete
  15. wahh.. nak baby bunga nanti boleh? heheh

    ReplyDelete
  16. hihihhiiiiiii..mama kalau benda berbulu...mmg geli...tapi comel..

    ReplyDelete
  17. fuhhh teringin nk pegang suger glider ni..sekali pn x pernah pegang lg

    ReplyDelete
  18. Sis tak dapat tengoklah dya...rugi betul hihihi komputer sis nie problem youtube tak boleh tengok...

    ReplyDelete
  19. wah. ade sugar glider laa... syok lahhh

    ReplyDelete
  20. waa mesti kiut baby bunga tu. pemalu ke? hehe.. tak sabar jugak nak tengok.

    ReplyDelete
  21. Wah!! dah ada baby yek...
    Nanti kalau baby dah nampak muka dia..amik gambar yek

    ReplyDelete
  22. Bestnye...dah cari nama lom? Mcm kita2, janin br 2bln dh trcari2 nama baby. Tp apsal video 3min je. Lokek btul...

    ReplyDelete
  23. wah...mst xsbr nk tgk baby dye kn.. eh,dh setel ryuan upu x??plih u mne kalini?

    ReplyDelete
  24. Akak da lame x tengok SG dya...
    ahirnya, x dapat akak beli SG ni sebab da pregggy...

    Akhirnya SG die pun preggy...hehehhe

    Salam Ramadhan Dya

    ReplyDelete
  25. OMG! lariiiiiiii!!!
    heheheh
    just joking...ekekekekekee

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)