kembali senyum

✎dya bunga |⊙Tuesday, July 03, 2012| ☑

alhamdulillah..sekarang ni dah kembali senyum, entry aku sebelum ni aku ada cakap yang aku sedih + bingung..lepas tu rasa nak menangis je. sebenarnya ahad lepas, aku dah dapat result final semester..aku sedih sebab tak dapat dekan..subjek yang aku target A tak dapat..lecturer aku dah janji nak bagi A.. sebab Alumni group aku berjalan lancar.

tengah hari tadi, masa lunch break aku try call lecturer..dari semalam aku call dia tapi tak dapat je..tadi aku call baru dia jawab. aku tuntut balik A untuk subjek dia. alhamdulillah..dia tukarkan kepada A.. lepas dia cakap macam tu terus senyum sampai ketelinga..kalau tak tidur pun tak nyenyak dan makan pun tak lalu.

minggu ni aku sedikit sibuk..sebabnya sekarang aku dah start kerja..hihihi.. dan ada order untuk choco ball..lepas balik kerja terus buat choco ball..maaf ye kalau minggu ni tak berapa aktif..

30 comments:

  1. hehe.. kadang lecturer janji nk bagi A lepas tu mungkin die terlepas pandang then xjadi A. Serta merta mood x ok and sasau..

    bagus betul dya call lecturer tu balik :)

    ReplyDelete
  2. suka la tu dh dapat A hihihi...dya chocho ball tu kuih ke apaer hihi

    ReplyDelete
  3. yeaahhh dah boleh senyum. tahniah awak. :)

    ReplyDelete
  4. nyue dtg senyum jgk disini..heheheehheeh :)
    keje baik2 k..ehhehe

    ReplyDelete
  5. waa, dya da senyum. hehe. congrate for A. eh, nk choco ball jgk :D

    ReplyDelete
  6. mungkin lecturer dya terlupa kot dgn janji dia...

    nasib baik dya tuntut balik janji tu...

    ReplyDelete
  7. Ha camtu la...senyum lebaq2 skit na... Congrats sb dpt A...

    ReplyDelete
  8. haha...lectrr bagi A sebab kena ugut gan dya la ni...ugut nak g baling kelapa kat umah dye kan? hihi

    ReplyDelete
  9. wooo haha itu ke sebab nyeee..alhamdulillah dah okay pun ye..all the best ye dya!

    ReplyDelete
  10. Msti sedih kn bla kta dah try da best tp result x mcm yg kt hrp.tahniah n alhamdulillah dpt jg A.;p Slmt bkerja.,(

    ReplyDelete
  11. kay takper paham jer..alahai sib lecturer bagi dah A terus semangat ek..k g siapkan keja dlu

    ReplyDelete
  12. bagus..haa camni la my gurl..hikhik..senyum2 sokmo murah rezeki tau..senyum seindah suria... :)

    ReplyDelete
  13. laa.. gitu citernya. jgn sedih2 k. nnti lecturer nak tukar A balik kan. senyummm.. :)

    ReplyDelete
  14. waAA...dapat A terus senyum ye..!
    bagus2... sentiasa senyum tau..!
    xmo sedih2 dah.. :)

    ReplyDelete
  15. wah.siap ko lecturer tu nk dpt A..caya a dy..tpi jnji harus ditepati la kan..hihihi

    ReplyDelete
  16. wah...dapat A dah..baguslah..alhamdulillah..hehe~ :)

    ReplyDelete
  17. tahniah ye. kalau dh tak sibuk tu, singgah la. bwk choc ball skali ye. ;)

    ReplyDelete
  18. wahh, boleh main tuntut2 pulak A tu kan. btw, tahniah. hihi :)

    ReplyDelete
  19. nasib baek dpt tuntut huhu..thniah!

    ReplyDelete
  20. ouh ..blh tuntut ek? huhu..thniah dya..usaha lg:)

    ReplyDelete
  21. senyum...x perlu kata apa2 =p
    wah bagus la dya siap tepon lecturer blk..
    bagus2 A dlm tangan nih,
    senyum dya senyum =p

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah..senyum sokmo ya..hehe

    ReplyDelete
  23. suke letewww...heheheh :)bagus bagus...

    ReplyDelete
  24. erk.....siap boleh call terus dapat A ek....wah huntungla >_<

    ReplyDelete
  25. tahniah....baru nampak muka senyum sampai ke telinga...

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah Tahniah..chocoball yang comel..birthday akak nnt post bg akak ya haha

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page