Contest "Sapo Nak Kad Rayo?"

by - Monday, July 23, 2012


hari ini dya nak join contest dari blog atok.. nak join klik banner ye.

syarat untuk join contest ni
1. Lokek (lekat) gambar kat bawah ni dalam blog Ecah. Nanti sonang kengkawan lain nak joint contest ni.
2. Like facebook Apo2 Yolah dan follow blog Apo2 Yolah kat bawah tu.
3. Tinggalkan link contest ni kat blog Ecah sonang kawan nak joint. Dan link entry blog Ecah tu kat ruangan komen atok ni sonang atok nak terjah
4. Tag pado sorang kawan blogger
5. Siap

dya nak tag semua ahli GSF blh?hahahaha

You May Also Like

24 391 sedang mendoakan dya

  1. comel banner atok..!
    pstt..selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
  2. heee..selamat bersegmen la yea...

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen dya.. Insyaallah kl free M join

    ReplyDelete
  4. selamat berjaya dpt kad raya....

    ReplyDelete
  5. waahh..awal2 dh ade nk bg kad raye ye..

    ReplyDelete
  6. slamt bersegmen:) smoga berjaya ye..

    ReplyDelete
  7. slamat bersegmen dya :)

    mmg comel lah banner atuk tu =p

    ReplyDelete
  8. beznyo klo dpt kad rayo
    gdluck k dya :)

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen dya :)

    ReplyDelete
  10. suka tgk lembu tu..hikhik.. good luck dya..

    ReplyDelete
  11. terpegun tgk banner contest ni..hehe..gudluck dya ;-)

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen Dya...good luck..

    ReplyDelete
  13. banner dia ada lembu gumuk laa..hihi..

    ReplyDelete
  14. gudlark & all the best dya

    ReplyDelete
  15. cam best jer...nantilah sis join...kalau ada masa...

    ReplyDelete
  16. insayaallah nanti leh join...

    selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  17. mekaseh memeriahkan contest atok yg tak seberapa tu tau....gud luck yo!
    >_<

    ReplyDelete
  18. hohoh setailo laaa editing kat atas tu...ekekek :P

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)