huru-hara

by - Monday, July 16, 2012


lama tak update blog ni. maaf ye hari sabtu lepas aku terpaksa privatekan blog aku sementara waktu. semalam aku cuba edit blog.konon-kononnya nak tukar template.bosan dengan template yang lama tapi bila dah tukar  template dan edit tiba-tiba error..memang sedihlah masa tu. kebetulan masa tu aku tak online kat netbook.


bila dah jadi macam tu memang sedih sangat dan mood aku nak berblog pun hilang..huhhuh..dah lah tengah sedih upu tak dapat lepastu tambah sedih bila tak dapat buka blog kesayangan aku ni. tapi semalam aku online kat netbook aku terus upload template yang aku pernah download dulu.. tak teringat lansung yang aku pernah download full template..hahah.. gelabah punya pasal..


sekarang aku dah boleh berblog macam biasa..suka sangat..tak mau sedih-sedih dah.. korang rasa blog ni berat tak? lagi satu korang rasa background mana yang sesuai untuk blog aku? atau semua tak sesuai?hahaha..
1

2

3

4

atau 



yang sekarang sesuai?

p/s : aku suka buat tajuk tak ada kena mengena dengan entry kan?haha

You May Also Like

36 391 sedang mendoakan dya

  1. cer polka dot tu.. tengok real baru tau sesuai ke tak..mmg sedeh kan..deqla penah rasa cam tu dulu...huhuhu

    ReplyDelete
  2. NAL rasa yang ke-2 lebih menarik..

    ReplyDelete
  3. wahhh cepat kmblikan semngat anda..hehe..ayu suka no 1 dan 3 ;-)

    ReplyDelete
  4. mana2 pun ok...
    tp yg ni ringan lee...loading cepat :)

    ReplyDelete
  5. Biasalah tu, bila dah godeh2 msti ada yg tk kena. Yg bunga2 no.2 tu okey kot. Hehe sukasuki jewr...

    Al-Quran electronic tu RM270. Tp kami beli ada less 10%

    ReplyDelete
  6. yg sekarang pon cantik dya....:)

    ReplyDelete
  7. suka no4....cer try hihihihi

    ReplyDelete
  8. sekarang punya pun ok juga hi hi tp kalau saya suka yg kaler pink hihihi

    ReplyDelete
  9. suka yg first tu bab pop up ruangan entry....

    ReplyDelete
  10. haha mcm2 ye..ingtkn kenape lah ngan dya ni..mane la dya pegi..hihi rupenye template punye psl..
    cendol tak tau la nk ckp..yg sekarang pn oke..yg no 2 pn comel,yg no 3 pn ceria,yg no 4 pn cantik kale pink..hihi mane2 pn oke dya..asalkn dya hepyy ^_^

    ReplyDelete
  11. sy suke yg no 2 n 3 la..wana wani..nmpk menarik..hehee

    ReplyDelete
  12. Dya, polka dot tu nampak comel lah..yang atas sekali tu :-)

    ReplyDelete
  13. cik na suka no 2. nampak ceria. ;)

    ReplyDelete
  14. saya suka no 4.hehehe..tapi sume comey2 je

    ReplyDelete
  15. etuza pilih yg 1. biar terang, baru ceria ..lagipun mesra nampak.banyak kali klik tak keluar blog Dya tau..baru dapat visit ni.

    ReplyDelete
  16. M suka yang no.2...Warna ceria dan ada leb leb..

    ReplyDelete
  17. yg background tu asal ada shutterstock tu?hehe
    pilihla gambo yang xdicopyright kan gitu... :)

    ReplyDelete
  18. suma cntik dya tp yg no 2 tu nmpk colourful ckit..yg skrg pun hokeyyy :)

    ReplyDelete
  19. MJ suka background yang no 3 tu :)

    ReplyDelete
  20. atok suka yang no 2 tu...kaler nampak lembut n match :P

    ReplyDelete
  21. baru nak tgknie mmg num2 yang cumil sama ngan bulu menatang cumil2

    ReplyDelete
  22. patutlah dya tak muncul². huhu. ;)

    ReplyDelete
  23. yang ke - 4 kot :) sebab kite suke pink . hihi

    ReplyDelete
  24. no.2 tu cun..!
    dan sekarang dya dah guna yg no.2 tu kan..
    mmg cun..!
    xmo sedih2 dah ye.. :)

    ReplyDelete
  25. no 2 yg pling smart skali..btw, dh setl x ryuan u??

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)