BIG COSWAY SALE!!!

by - Friday, November 23, 2012

Sesiapa yang tinggal area kl tu jom lah pergi shopping.. tiap-tiap tahun memang aku tunggu big cosway sale..cuma tahun lepas je diaorang tak buat kat times square..tapi diaorang buat kat banggunan cosway,kl.. 

tahun lepas punya sale tak berapa seronok..sebabnya diaorang keluar barang sikit-sikit.. perfume dalam harga 30 keatas tapi bila sale boleh dapat m8 je..bedak miyami murah.. kat luar dalam rm32 tapi kat situ dalam rm8 je..akak ofis aku ni siap order lagi nak 8..haha.nasib baik ada makcik yg kerja situ..boleh kirim shower..shower dia memang wangi dan berbaloi..hihi..

mana  tahu boleh terserempak dengan korang kan?hihi




Published with Blogger-droid v2.0.9

You May Also Like

48 391 sedang mendoakan dya

  1. murahnye Dya!!!!!!!!!
    tp kulit nani x sesuai utk miami :( miamilah punca segalanye jerawat n parut di muke.. :(

    ReplyDelete
  2. bestnya..kena serbu jugakk ni...huhuh

    ReplyDelete
  3. mak aii mmg murah gila ni..trgin plk nk g..hihi

    ReplyDelete
  4. murah tapi tak pernah lagik pakai jenama bedak tuh , err , CP pakai produk mybelline ..

    ReplyDelete
  5. waaa... akak suka bedak tu. kalau beli memang borong 3-4 la. kalau leh dapat murah leh la borong 10. tapi jauh dik oi...

    cer tanya bila dorang nak buat kat Penang. ke sales ni for whole malaysia..

    ReplyDelete
  6. eh betui ke harga bedak tu segi tu Dya...nak jugak....heeee

    ReplyDelete
  7. @wantie yg ni sales untk whole malaysia..sekali dlm setahun..

    ReplyDelete
  8. dyaaa Na nk bedakk tu... Na paaki bedak Miami tuuuu

    ReplyDelete
  9. kalau shower bape hengget lak dya..?

    Kalau dekat dengan nur lama dah pi terjahh..hihih

    ReplyDelete
  10. jauhlah..kalau kat sini ada kan best

    ReplyDelete
  11. bedak tu pun deqla pakai...hihi..tp dah pecah...ganaz kan? hahahaha

    ReplyDelete
  12. perghhh murahnyaaa! miami 8 rengget je.. alahai.. nak pegi nak pegi.. huuhhuh

    ReplyDelete
  13. bestnye dya... selamat shopping eik

    ReplyDelete
  14. menarik..xp kin a x pandai lah berproduct2 nyh..:)

    ReplyDelete
  15. menarik..xp kin a x pandai lah berproduct2 nyh..:)

    ReplyDelete
  16. Sound great.....
    Ni nak kena pegi ni....
    Tapi untuk ahli je ke atau open untuk semua???

    ReplyDelete
  17. eh eh, murah sunggoh, sedih dekat sabah xbuat begitu, --;

    ReplyDelete
  18. hmmmm sales ni for whole malaysia

    ReplyDelete
  19. huhu. dan ke tak ni gi sane. skrg ade kat tranung lagi. :)

    ReplyDelete
  20. kita pun pakai Miyamiii ! whoaaa~

    Dya nnt tolong tgokkan prodek Kzanah . ada offer tak utk satu set ?

    ReplyDelete
  21. wowww..murah tuh bedak miami rm8 jeee

    ReplyDelete
  22. banyak produk di pasaran..so kita bijalah pilih mana satu nak . Best kan dapat produk banyak...free

    ReplyDelete
  23. murahnya.... pakai bedak miyami juga...

    ReplyDelete
  24. Akak x guna cosway....tapi harga tu mmg murah sakan la..

    ReplyDelete
  25. solehah xtahan pakai bedak miyami ni.ok bila pakai bedak garnier je

    ReplyDelete
  26. xpnh g, lgpun x biasa beli brg csway :-)

    ReplyDelete
  27. Selamat perabihkan duit..kikikiki

    ReplyDelete
  28. Wah..banyak kurang tu~~ menarik~ :)

    ReplyDelete
  29. aduiiiii sayang,jauh beno sale nye..hehehe.

    ReplyDelete
  30. untunglaa duk KL... ehhee
    tp mcm barang gurl je nnih xD

    ReplyDelete
  31. alaaaaaaaa... cosway kl je ke? cosway jb xde?

    ReplyDelete
  32. wah. kaum hawa mesti ramai pergi. hehe

    ReplyDelete
  33. bestnye!!! tapi kat kota kinabalu takda :(

    ReplyDelete
  34. Cosway oo Cosway..
    Best jugak bedak Miyami tu..
    ambikk kauu sekali order 8 terus, hahaa

    ReplyDelete

  35. jom kita join segmen pakjoe senang je bkn susah pun ....kita blh tambah kenalan baru seperti aaron aziz,farid kamil hahaha http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  36. bdk miami mmg best.. dulu mmg pkai bdk miami gak.. tp skarang ni..ngarut je pakai.. main redah..

    ReplyDelete
  37. salam dya. :)
    salam kenal. first time nadia singgah sini. alang2 terus follow. dya, bedak myami ni stok kegemaran nenek nadia tau. dia sukaaaa sangat sebab dia cakap, kalau dia pakai, nampak jelita gituewwww. kihkihkih

    ReplyDelete
  38. Bestnya ^_^ Tapi, Wilma jauh la...

    ReplyDelete
  39. owh bedak miami ku..hahaha
    smp skrg still guna bedak azimat ni hokayy :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)