MAkan Gaji Buta

✎dya bunga |⊙Friday, November 09, 2012| ☑

Hari ini semua kerja aku tergendala.. semua gara-gara tak ada internet.. dalam masa 24jam baru ok.. seharian duduk kat ofis aku pandang skrin komputer je lh.. pandang handphone..mesej..haha.. relaks sangat tapi hakikatnya kerja bertimbun..

Disebabkan tak tahu nak buat, aku conteng-conteng jadi seperti gambar diatas.. comel tak? Haha..first time buat..walaupun buruk tapi ada bentuk.. janji diri sendiri puas hati..hihi. 

Alhamdulillah, hari ini dah semakin sihat..:)

Published with Blogger-droid v2.0.9

38 comments:

  1. Heheh cantik jugk lukisan tu dari na nk lukis org terus jd bulan :)

    ReplyDelete
  2. bulat kecik~ bulat kecik~ bulat yang besarrrr~ hahaha..comel lukisan tu, walaupun tudungnya bulat..:p

    ReplyDelete
  3. cntik!!!!!!!!
    Alhamdulillah da mkin skt..

    ReplyDelete
  4. cntik!!!!!!!!
    Alhamdulillah da mkin skt..

    ReplyDelete
  5. bos tak kasi balik ke? hihihi.. comel la. muka dia bujur ke tepi. huhu..

    ReplyDelete
  6. haha , cutee jee , x penah terpikey nak buat doodle buat bulat je tudung die tuu

    ReplyDelete
  7. kang ade keje banyak x terbuat karang..pasni update entry tension keje belambak..hahahah

    ReplyDelete
  8. alolo kiutnye pndai gak ye conteng2 huhu..

    ReplyDelete
  9. Cutenya...tenet saja nak bagi cuti tu..

    ReplyDelete
  10. Cantik sangat..tembam muka......hihihihj

    ReplyDelete
  11. wah...best wooo
    ni baru betul mkn gj buta..nasb dya x membuta..kalo x...mmmg elok sgt dah.hahahaha

    eh,gud trying lah mcm tu..kalo bg ai lukis cnfirm2 lingkup dya.hahaha

    ReplyDelete
  12. Bos suh rehat sehari.. :)
    kalau de internet kompom tak wujudnya doodle pertama dya kan.. :)

    ReplyDelete
  13. kalo xdak tenet mmg semua bnda xleh buta..huhuu xperla time to lilekss tuh..trima ja lahh..hikhik

    ReplyDelete
  14. tak lah, masih dihalalkan..kan tak ada internet..so tungulah line baik nanti..hehehe

    ReplyDelete
  15. gaji buta yng penting Halal
    hehehehe

    ReplyDelete
  16. cantek gambar tu...mcm biskut dalam piring :)

    ReplyDelete
  17. Seminggu Dezee bekerja memang meletihkan..faktor ulang alik dari seremban ke kl lagi meletihkan..tapi bila hujung minggu macamni habiskan masa di rumah ohh alangkah nyaman..XD

    ReplyDelete
  18. aduyai..
    mesti bosan sgt2 kan..xleh nk buat ape2.

    ReplyDelete
  19. Ish jgn ckp mcm tu bkn niat kita nk mkn gji buta ti sistem down kn

    ReplyDelete
  20. a'aa janji diri kita tu puas :-)

    ReplyDelete
  21. ehh..bulatnye doodle...hihi... xde keje so main jeling2 je la ngan pc eh? haha

    ReplyDelete
  22. walaupun tenet tak ada...tetap entry update kan..hehehe

    ReplyDelete
  23. walaupun tenet tak ada...tetap entry update kan..hehehe

    ReplyDelete
  24. hehe. bulat tembam bam bam gitu. bulu matenye pun pjg. :)

    ReplyDelete
  25. practices make perfect ... hehehe ~

    ReplyDelete
  26. mesti boring.. keja skrang memerlukan 24jam mengadap laptop.pc

    ReplyDelete
  27. main lukis2 untuk elak bosan..oklah2=)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page