Segmen - Saya nak kenal awak

✎dya bunga |⊙Friday, November 16, 2012| ☑

hari ini aku nak join segmen dari jia..segmen ni nampak menarik..

nama penuh : dyabunga ( aku boleh bagi nama nickname aku je)
asal : Ampang,KL
status:  Single
tarikh lahir : 17 March ( jangan lupa bagi aku hadiah ye.hihi)
start blogging : 12 November 2011
matlamat blogging : untuk menambah kenalan dan berkongsi ilmu..

nak join klik banner tu ok.. Salam perkenalan dari dya..

 

23 comments:

  1. dya ampang kat mne?? nyue keje area klcc je....

    ReplyDelete
  2. dah lepas la 17 mac. so xdela hadiah. kikiki..

    ReplyDelete
  3. selamat berkenalan hehe.. ohh dah setahun dah dia blogging yaa

    ReplyDelete
  4. hepp..nak komen jugak walaupun x join segmen..hehe

    nama penuh: H***** *** *******
    asal: kulai, johor.
    status: duda teraniaya..eh tak2..single..hahaha
    tarikh lahir: sehari selepas siti nurhaliza
    start blogging: utk blog yg sekarang ni, 29 feb 2012 (tahun lompat ni..kehkeh)
    matlamat blogging: xde matlamat..

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen dya..mcm menarikkk.. :)

    ReplyDelete
  6. as salam,dear.thanks for joined n sudi jadi kawan:d

    ReplyDelete
  7. Selmt bersegmen....nk knl awak jgk bole?? hihihi

    ReplyDelete
  8. Dari segmen yang sama :DD Selamat berkenalan .

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen and selamat berkenalan.

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen.nnt ada masa nak join segmen

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmensaya-nak-kenal-awak.html

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page