Happy birthday sis..

✎dya bunga |⊙Tuesday, December 04, 2012| ☑

Hari ini aku nak wish birthday kak dieyna.. jap..jap aku nak nyanyi lagu happy birthday..

Happy birthday to you...
Happy birthday to you...
Happy birthday, happy birthday
Happy birthday to you..

Selamat hari jadi..
Selamat hari jadi..
Selamat hari jadi kak dieyna
Selamat hari jadi..

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. tak hadiah lah nak bagi.. dya doakan semoga impian akak tercapai..

P/s maaf ye kalau aku lambat terjah blog korang.. bulan 12 ni aku sibuk sangat.. ada masa aku terjah.. sorry sangat2

30 comments:

  1. hari jadi lagi..

    hepi bfday :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya dya nyanyi. huhu.. sian dya bz. ;)

    ReplyDelete
  3. bday siapa tu.kakzi pun nak wish happy bday to tuan badan semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki <3

    ReplyDelete
  4. hehehehe..takpe..dulukan dulu mana yang penting.. :)

    ReplyDelete
  5. ehhhh. dan ye buat entry. hihi. igtkn cik dya lupe. :)

    ReplyDelete
  6. hihi... deqla baca entri dya ni siap nyanyi2 dpn pc.. :p

    ReplyDelete
  7. xpe la dya..ad kesempatan terjah la kami..

    appy besday kak dieyna :))

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday to Her too yea..

    ReplyDelete
  9. Amin..!
    Selamat ulangtahun kak dieyna

    ReplyDelete

  10. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

    ReplyDelete

  11. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Berikan yang terbaik pada dunia, dan yang terbaik akan kamu dapatkan.

    ReplyDelete
  12. patut hujan....
    Ada orang nyanyi..
    hehhehehe.... Ehhh??? =P

    ReplyDelete
  13. Hepi besday Kak Dieyna..its ok Dya...dahulukan yg penting ok..

    ReplyDelete
  14. Notis: Siti nak mintak maaf sebab tak sempat nak blogwalking lagi buat sementara waktu atas sebab2 yang tidak dapat di elakkan, Harap Maaf ya! Ngah study untuk Interview.. Nanti OK Siti terjah blog kalian, Love All !!

    ReplyDelete
  15. waaaa....bila mau terjah blog kina?huhu..kina pom baru mula operasi menerjah..bz kan,, bulan nyh..:)

    ReplyDelete
  16. Wah...Ada lagi ya...

    Anyway, Happy birthday Sis Dieyna :-)

    ReplyDelete
  17. hepi besday kak Dieyna..
    muahh :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page