Senyum aje

by - Thursday, December 20, 2012

lama tak letak gambar bunga..hihih
Hari ini nak update pasal aku dah lulus test jpj..yahooooo...hehe.. sebenarnya minggu lepas test.. orang penakut macam aku pun boleh lulus test..haha.. membe ofis aku, may siap mesej aku..tak tahan bila baca mesej dia.. hilang gugup time tu bila baca mesej si may ni..

Bila otw balik aku ajak adik aku karoke..sebelum tu pergi ofis kejap amik durian crepe.. cakap pasal durian crepe mama aku dah bising sebab bahan dah beli tapi buatnya tak.. sampai durian dah selamat masuk dalam perut..hihi..lepas ambil durian crepe kitaorang pergi karoke kat axis.. yang tak syok nya adik aku boleh terduduk bekas durian crepe..memang penyet lah bekas tu..haha

Sampai je rumah mama dengan abah aku tanya macam mana test tadi..lulus tak?? aku cakap lulus..haha..mama aku xpercaya aku lulus..haha..acano tu..haha..sebab aku ni memang takut sangat bawa kereta..

lepas tu abah aku datang bagi surat kat aku.. takut juga ingatkan surat apa rupa-rupanya dapat inai..haha.. ramai geng GSF dah pakai inai kan..aku tak pakai pun..aku pun macam chic na..aku bagi inai tu kat mama aku..mama aku memang suka sangat pakai inai..hihi..kalau pergi rumah mak cik aku mesti tengok pokok inai..hihi.. terima kasih kak niena


dan brooch comel ni aku dapat semalam..thanks kak mv..:)

You May Also Like

42 391 sedang mendoakan dya

  1. thaniah dya dh lulus test jpj..heheheheh...

    bnyk hadiah bak sini ckit...

    ReplyDelete
  2. Tahniah dah lulus test JPJ ☺☺

    ReplyDelete
  3. tahniah dah lulus.. lepas ni suh abah belikan keta yo.. hihi.. patot la snyum aje..dpt inai dan brooch skali.. deqla pun dpt.. cuma entri brooch MV je lom update..

    ReplyDelete
  4. bila dya nak pakai inai tu..hihi

    ReplyDelete
  5. wahhhh..tahniah dya dah lulus test kete :)

    ReplyDelete
  6. tahniah dah lulus...^_^

    brooch yang comel... :)

    ReplyDelete
  7. Bunga pakai inai x..?hihihih....
    apapun, tahniahh..dah lulus.. :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah smpi sudah..tahniah dya..

    ReplyDelete
  9. kalau pakai inai, kuku jadi sihat dan cantik kan :)

    ReplyDelete
  10. waaaaaaah exchanging gift la #gsf

    ReplyDelete
  11. waa tahniah. lepas ni boleh drift la. hihi..

    dan dan je mcm chic na kan. haha.. cikna yg tulis sikit tu je pun dah kena tanya mcam. hukkk..

    ReplyDelete
  12. Murah rezeki jd GSFians ni kan Dya...

    ReplyDelete
  13. tahniah dya..ehehe.. lulus jugak test tu ye?hehe

    ReplyDelete
  14. Mmg dri atas smpai bawah senyum je. Semua berita baik and ada skit lucunya.. Tng tdduk atas durian crepe tu :)

    ReplyDelete
  15. tak sabar nak balik tranung, nak pakai inai ni. :)

    ReplyDelete
  16. akak pon dah dapat tapi tak up kat blog lagi...

    ReplyDelete
  17. woot2... dah ade lesen hari2 la g karoke... ekekee ^^

    ReplyDelete
  18. aha dq pon ada dpat dr mv tp lum sempat up lag n3nya.hehee

    ReplyDelete
  19. memang senyum baca entry dya ni.. :)

    ReplyDelete
  20. tahniah dya dh lulus test..lepas ni bawa keta kerap2 sikit hilang la rasa tkt tu eheee

    dah inai secara berjemaah ker...brooch tu comel :-)

    ReplyDelete
  21. Tahniah dya.. lulus test.. jgn simpan lesen tu dlm purse saje.. kna pndu gak kete tau

    ReplyDelete
  22. tahniah kawan.... comel la bunga kau tuu..aku culik boleh?? hahaha

    ReplyDelete
  23. comel :)
    cuba bygkan bunga pakai inai.hihihi mesti comel kan :)
    peewit..tahniah dah lulus ye Dya.
    nti up tau entry bila dah pakai inai :)

    ReplyDelete
  24. hehe. mesti lega gila kan bila da lulus test jpj. lps ni boleh drift la dya. hihi

    ReplyDelete
  25. tahniah dya...lulus ahirnya..kina?lesen ape pom xdek..huhu:)

    ReplyDelete
  26. fuh...scary lor sugar glider..T__T

    ReplyDelete
  27. hamboiiii,, bawak pergi tempat keja kan??? huhu... sukanya dia kan.huhuhu

    ReplyDelete
  28. arituh ada kat pasar tani tunjuk serupa ngan bunga n belo ker apa nama2..nak oegang sangat tapi bila disuruh pegang tak jadi sbb geli..hehehe

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)