I'm Free

by - Thursday, August 22, 2013


lama tak menaip..terasa janggal sangat.. sekarang dya tengah cuti sems dan tengah free.. boleh lah BW.. series rindu sangat nak BW.. tunggu dya terjah ye..hehe.. sebenarnya banyak gila dya nak cerita..tapi asyik tak ada masa je nak menaip..sebab busy dengan kelas..dan short sems betul-betul buat dya agak sedikit kelam kabut.. Selamat Hari Raya..rasanya tak terlewat lagi kan dya nk cakap selamat hari raya..kalau free jemputlah datang beraya ke rumah dya..

hari ini dya nak cerita masa hari raya pertama.. Tahun ni dya beraya kat KL je (blah mama dya).. tapi meriah okay..hehe.. sebab pagi-pagi dah kecoh..hehe.. kecoh bersalaman dan yang tak kerja lagi ni kecoh beratur kumpul duit raya..hehe.. termasuk lah dya.. setiap tahun kitaorang akan beratur ikut umur dan bersalam-salaman. dan yang paling seronok part bergambar.. sampai tak tahu nak pandang camera yang mana satu..sebab terlalu banyak camera..hahahaa..

aktiviti wajib pada setiap tahun ialah ziarah kubur arwah atuk, nenek dan arwah ucu.. lepas tu kitaorang pergi beraya ke rumah atuk angah kat ampang.. itu pun macam aktiviti wajib juga.. setiap tahun lepas ke kubur kitorang akan beraya ke rumah atuk angah. hihihi.. jom layan gambar-gambar dibawah ye.. :)














You May Also Like

12 391 sedang mendoakan dya

  1. wahh meriahnye raya dya... selmt hari raya.. hihi..

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti dya...
    leh la lepaskan rindu dendam.. hhehe

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya dya.. meriah sungguh walaupun beraya kat kl kan..

    ReplyDelete
  4. seronoknya ada pict..
    Nur xde...
    huhuh

    meriah betul Nur tgk. :)

    ReplyDelete
  5. Rindu kat Dys. ada umur kita jumpa lg...
    CiM beraya umah mertua thn ni...

    ReplyDelete
  6. baju same corak tapi kaler lain lain ye. hehe. sweet. :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)