fast and furious 8 @nazaworld

by - Sunday, April 16, 2017


                                         



baru-baru ini my friend (Fatin) ada menang contest dari Naza World. dia dapat dua tic free so last minit dia ajak dya teman dia.. padahal sehari sebelum tu dia baru lepas tengok Fast & furious kat sunway pyramid juga. dalam kul 7 lebih tu kitaorang plan jumpa kat sunway. mula-mula tu ingat nak pergi ambil ticket dulu. tapi counter tak open lagi.  so kitaorang pergi beli makanan dulu lah.alas perut. padahal kenyang lagi.hehe..
dalam pukul 8 terus ambil ticket.. cuma tak sangka dapat tengok 3D. (Excited!) lepas tu terus bergambar kat photobooth. memang banyaklah kitaorang pose.hehe.. cuma kitaorang baru tahu sebelum tu dorang ada makan-makan kat bawah dengan artis..huhu. tak pelah.. janji dapat fast8 ni..haha.. 
sementara tunggu pukul 9 tu sempatlah bergambar dengan ultimate dan siti elizad. hehe.. movie Fast & Furious ni memang best!! korang patut tengok. yang dulu musuh ketat bila dalam fast furious jadi geng.. dya tak nak cerita korang patut tengok sendiri..

with siti elizad






You May Also Like

0 391 sedang mendoakan dya

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)