Balm Berasaskan Bahan Semulajadi - Tasneem Naturel Balm

✎dya bunga |⊙Wednesday, December 20, 2017| ☑




Harini dya nak kongsi produk untuk semua golongan iaitu sesuai untuk baby dan juga untuk orang dewasa..  Balm daripada Tasneem Natural..  Terdapat 4produk jenis balm iaitu CoughFlu Time,  Sleep Time,  Calm Time & Tummy Time. Tasneem Naturel Baby Balm adalah produk yang berasaskan  bahan semulajadi  dan 100% pati minyak (Essential Oil)  yang asli.. Dya pernah cuba Calm Time balm & Sleep Time.  Dya recommend yg dua ini untuk dewasa..lagi-lagi yang jenis susah nak tidur macam dya. Yang penting produk ini mempunyai kelulusan KKM.  So tak adalah was-was nak guna produk ini kan.








COGHFLU Time- Ramuan daripada Lemon,  Sweet Orange,  Eucalyptus, Cypress & Tea Tree
Balm ini bantu mengurangkan selesema dan cairkan kahak. Ia juga bantu tuntuk melegakan asthma dan juga mengurangkan suhu ketika demam..  So jika mempunyai anak yg masih kecil tu boleh gunakan balm ini. Calit sedikit balm dan sapukan pada hidung,  tekak,  tulang belakang, tapak kaki, dan dada.




CALM TIME
Ia diperbuat daripada Lavender, Naval orange, Tangerine, Geranium, Marjoram, Frankinsense, Bergamot, Chamomile. Balm ini Memberikan keselesaan kepada bayi dan membantu anak lebih tenang. Selain itu ia juga dapat mengurangkan keletihan dan tekanan. Sapu di tulang belakang, tapak kaki, nadi belakang telinga, serta pergelangan tangan. So if kita yang dewasa ni rasa sedikit letih atau tertekan..  Boleh lah guba balm ni.. 





SLEEP TIME
Balm ini diperbuat daripada  Cedar, Vetiyer, Roman chamomile, Sweet orange, Marjoram, Targerine fruit fermet, Ylang ylang. Balm ini membantu anak supaya mudah tidur lena dan memabntu anak bangun dalam mood ceria. Ia dapat membaiki kualiti tidur.  Yang ini dya pernah cuba..  Memang bagus..  Bau pun sangat wangi..  Sapu di tulang belakang, tapak kaki, nadi belakang telinga, serta pergelangan tangan



TUMMY TIME
Balm ini diperbuat  Fennel, Ginger, Wild mint, Tangerine, Patchouli, Lemongrass, Anise, Juniper. Balm ini dapat  membuang angin dalam perut dan dapat membantu melegakan perut sebu dan kembung. Sapu pada perut dan tapak kaki bayi.



Betul-betul tidur lena..  Aunty dayah yang geram.. 





Satu balm ini harga Rm 49.00 dan satu set hanya Rm 196.00.
 Jika korang berminat boleh dapatkan seperti details dibawah..

TASNEEM NATUREL NETWORK
15-1, JALAN PUTRA KAJANG, TAMAN PUTRA KAJANG,
43000 KAJANG, SELANGOR
HOTLINE: 011-20964665 (ORDER) , 010-8453469 (DAFTAR AGEN & STOKIS)
IG: TASNEEM NATUREL (OFFICIAL HQ)
FB : TASNEEM NATUREL HQ
www.tasneemnaturel.com

No comments:

Post a Comment

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page