Tingtong

✎dya bunga |⊙Wednesday, February 05, 2014| ☑
Entry ni khas utk kau, eikamelyssa dan syue.. Hehe.. Thank you sebab sudi berkawan dengan aku.. Disebabkan aku malas nak menulis so aku update kat sini je k..

Eika 💌❤❤❤
Tolong bila sedih jangan asyik nak menembak orang..haha Agak stress bila asyik letak simbol pistol. Tau lah kamu tu nk jadi polis.. Jadi tolong jangan buat aku jeles okay..
Sweet sgt bila baca kertas tu. Byk love.. Haha.. Klau sedih bagitahu aku okay, aku buatkan kek. Kopem hilang sedih tu kan? Haha

Syue💌❤❤❤,
Tq babe sudi bagi semangat tuk study walaupun sebenarnya tak berapa nak semangat.. Hehe.. Terharu ni baca kertas tu..

With eikA

With syue

21 comments:

  1. mesti kawan2 hang terharu baca entry ni ^_^

    Aku pun tetiba rindu dengan kawan2 aku :')

    ReplyDelete
  2. Salam singgah...lama tak ke mari

    ReplyDelete
  3. Sweet jer persahabatan korang.. Semoga berkekalan hingga ke syurga harapnya.. =)

    ReplyDelete
  4. sweetnyer kawan2 dya.. saling menyokong

    ReplyDelete
  5. sweetnya dapat friend begini. ada love2 bagai surat tu ye :)

    ReplyDelete
  6. weappp, sweet nyaa surat banyak lop lop hihi.

    ReplyDelete
  7. dya. sihat ke?? lamo tak dtg sini ehhee. gindu :)

    ReplyDelete
  8. banyaknya lep2 untuk dya.. hehe..

    ReplyDelete
  9. sahabat dunai akhirat..insha allah muga psahabatan kalian kekal until jannah :)

    ReplyDelete
  10. ololo semoga ukhuwah dan silaturrahim korang berpanjangan

    ReplyDelete
  11. banyak lop lop laa. hehehe shoshuitt :3

    ReplyDelete
  12. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  13. HI,SALAM MAGHRIB, SAYA SINGGAH SAMBIL FOLLOW AWAK :) :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page