Gara-Gara Gegar Vaganza

✎dya bunga |⊙Monday, October 26, 2015| ☑
ea..ea..kita nak bercuti kat mana ni?

lama tak update blog ni.. walaupun boleh update melalui enset tapi aku tak berapa selesa..sebab kofem banyak typo..hehe..

harini nak dya nak cerita pasal hangout dengan mydato' (amoi) .. lagipun lama tak jumpa minah ni..last jumpa pun masa pergi Matta Fair.. nak jumpa je mesti salah sorang ada hal.. cuma semalam aku paksa dia teman aku karoke..haha.. lagipun bila jumpa face to face ni senang nak discuss pasal plan kita tu kan..nak bincang dalam whatsapp susah.. bila dh f2f ni problemnya bertambah-tambah idea nak plan trip kemana..haha..

abaikan pipi dya yang makin tembam tu..

Disebabkan kitaorang tak book lagi dan kena tunggu sampai pukul 2.30p.m so kitaorang decided lunch dulu kat padi,kat setia walk tu.. yelah..masing-masing dah lapar kan..hehe.. lepas makan baru kita pergi karok ye..  sebenarnya masing-masing first time karoke kat situ.. mula-mula nyanyi tu agak sedikit marah lah sebab rasa macam nak tercabut speaker tu.. tapi lepas dua tiga lagu baru okay..

kali ini kebanyakkan lagu kitaorang karoke semua lagu dari gegar vaganza.. cuma baru perasan satu lagu tercicir tak nyanyi..lagu nassir wahab..hahah..sebab tak reti nak nyanyi lagu tu.. lepas karoke tu macam biasa selfie ler. eh.eh. baru perasan kitaorang dapat bilik yang ada map dunia..memahami sangat tau.. makin sel-sel otak kitaorang ni lagi aktif berfikir nak travel kemana..haha.. macam-macam tempat nak pergi ni..

wishlist tu..paris.. 





No comments:

Post a Comment

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page