Happy Birthday Dear

✎dya bunga |⊙Sunday, September 10, 2017| ☑

Lamanya tak update blog ni.. Last week, aku ada celebrated birthday Amoi,Eira & Acong (husband Eira) di Hanbing, Ioi Putrajaya. hehe.. Actually ni pun last minit plan nak celebrated birthday diaorang. dah alang-alang keluar tu so celebrated je lah sekali. hehe. Kitaorang pilih untuk lunch di Hanbing sebabnya masing-masing dah mengidam nak makan kat situ. Kiranya ni kali kedua kitaorang makan kat Hanbing. Food yang paling famous kat Hanbing ni Snow Icet. tapi food yang kitaorang pernah makan adalah chicken soup, Vege Pancake & Korean Spicy Fried Chicken. satu pinggan tu harga lebih kurang RM 16.90. soup pun sama. hehe. so masa tu kitaorang order 3 plates korean spicy fried chicken, 1 pinggan Vege Pancake & 2 mangkuk Chicken Soup. hehe. 
Terima kasih jugalah pada Azam sebab datang awal belikan kek dulu..hehe. Nasib baik tak kantoi.hehe. 

with my sister

Add caption

The bee's

DAA Gossip 





8 comments:

  1. mknn tu nmpk sdp. happy birthday utk yg disambut =)

    ReplyDelete
  2. Happeningnya! Seronokkan dapat spend time celebrate birthday bersama. Ni la peluang yang ada tuk eratkan lagi ukhwah ikatan sesame keluarga 😊

    ReplyDelete
  3. Wah, lama dah tak ke IOI putrajaya. Yang ni memang makanan korea yek?

    ReplyDelete
  4. terima kasih kongsi ni, sekurang2nya saya tau Hanbing. saya kerap ke situ tapi tak tau langsung pasal Hanbing.

    and my birthday wish for your friends.

    ReplyDelete
  5. *sekurang2nya baca ni saya dapat tau ....

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday buat semua yang disambut
    Janji Kita

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page