GSF - Banner yang cute

by - Thursday, June 28, 2012

halluuuu semua,


hari ini aku nak cerita pasal jantung hatiku bila berblog.korang tahu sape? mestilah Group Segar Follower
(GSF).sebenarnya aku nak cerita yang aku dah dapat banner dari big boss GSF iaitu mama Arina.. thanks ye sebab sudi buatkan banner untuk kitaorang.

mama arina kalau buat doodle mesti comel..sebab tu dya pinjam dua doodle mama arina..haha...cute sangat..sebenarnya banyak lagi doodle yang comel-comel..tapi dia mampu pinjam dua doodle je..hihihih.. header aku yang comel tu pun mama Arina buatkan.. cantikkan...aku suka sebab ada sugar glider..


kalau nak terjah blog mama arina korang boleh klik kat pic atas ni ye..kalau nak terjah jantung hatiku ketika berblog boleh terjah melalui bloglist GSF ye..hiihih.. ada siapa yang tuka banner dengan aku??

You May Also Like

26 391 sedang mendoakan dya

  1. hahaha , memang comel lerr , sukew nan haiwan tuh , sugar glider , hehehe , berbelit lidoh teman , heheheh ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..dya sebut tak berbelit pun..hahaha

      Delete
  2. sangat cute kan,panda mama arina buat ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mama arina yg buat mestilah sgt cute..=)

      Delete
  3. cantik...dya seronok la tu kan hikhikhik

    ReplyDelete
  4. cute..memang cute la dya..akak suke tgok..:)

    ReplyDelete
  5. wah..cute & kreatif gak banner dya tu~~ :)

    ReplyDelete
  6. comel banner. hehe. best la dya :D

    ReplyDelete
  7. amboiii wajib ada super glider tu yer..mmg comel..

    ReplyDelete
  8. anyonyonyoo..ada entri khas pulak..isk..sob..sob..

    btw terima kasih yang tak terhingga dear..muah!ngeee..

    ReplyDelete
  9. cantik banner tuh. cute je.

    ReplyDelete
  10. saya punya banner tak tau mcm mn lah kejadiannya sbb demand sngt huhuhu

    ReplyDelete
  11. semuayang mama arina buat terbaik

    ReplyDelete
  12. comelnya.. sugar glider too cute sgt2

    ReplyDelete
  13. Mmg sesuai banner tu ngan dya.. Jom tukaq banner.. M amik banner dya ye.

    ReplyDelete
  14. hehe...tantiknyer! awesome! tapi aku xjeles sbb aku dah ada...haha

    boleh2 nanti Masha n dya tukar2 eh :)

    ReplyDelete
  15. jelesnya dya dh letak banner tu. comel & kiut. ;)

    ReplyDelete
  16. Aku nak jenguk big bos GSF jap...hehehe

    ReplyDelete
  17. lawanya banner..tlg ajr sy bt abnner pula.hikhik

    ReplyDelete
  18. comel...ada bunga di situ..!
    nur xapply lagi..hihihi

    ReplyDelete
  19. memang comey.hehehe...bila la diri ini nak dapat

    ReplyDelete
  20. oyang.....nak hack blog ni leh hahahahahah

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)