sibuk..

✎dya bunga |⊙Friday, June 15, 2012| ☑
sekarang ni aku agak sibuk nak mengemas..pening weyh tengok kotak banyak-banyak..haha..aku minta maaf ye kalau tak dapat blogwalking ke blog korang.. sekarang ni memang agak sibuk.. hari ini terus hantar barang ke pandan indah.. nasib baik ada pakcik aku sudi pinjam kan lori.. kalau sewa lori dengan orang lain aku rasa dah lebih tiga lori juga lah nak kena sewa kan..

hari ini hantar barang dua kali trip.. fuuhhh..penat gila walaupun aku tengok je..haha.. tak lah..aku tolong angkat barang yang ringan-ringan je.. macam peti ais , meja makan tak larat aku nak tolong..hahah.. aku bagi kaum lelaki yang angkat meja makan tu.. aku yang kaum perempuan tolong cakap ke kiri ke kanan..berhenti..sikit lagi..ok boleh letak meja di situ..haha.

esok pagi nak kena tolong nenek aku masak pula.. nenek aku buat kenduri sempena nak bulan ramadhan ni.. yang penting esok dapat makan daging salai..sodapnya..haha.. aku minta maaf ye buat sementara ni aku tak dapat blogwalking ke blog korang dan update..hihihi.. jangan marah saya ye..

21 comments:

  1. Semoga segala urusan dipermudahkanNya. Amin.

    ReplyDelete
  2. bestnya makan sedap sok..hehe~ :)

    ReplyDelete
  3. Pindah rumah ye...kalu baru pindah memang penat..:)
    okey dya...take care..:)

    ReplyDelete
  4. xpe, kemas slow2..hehehehe...

    ReplyDelete
  5. wah dya....

    sedap tu daging salai..nk ckit :)

    ReplyDelete
  6. alamak...memg penat yang tidak terhinggala kalau berpindah ni....sabar jela ye...hasinye nanti pasti memuaskan...

    ReplyDelete
  7. Dya, bak mai sepinggan daging salai kat M. He he....

    ReplyDelete
  8. salam..smoga sgalanya dipermudahkan.. wah.pindah rumah bru ker...smga hepy ditmpt bru.. :)

    ReplyDelete
  9. pelan2 kayuh la yea..daging salai tu nyaman ehh..

    ReplyDelete
  10. Wah! Berpindah ye? Memang memenatkan la klu cakap pasal pindah randah ni.. MM dulu lagi gila, 2 trip dari KL ke Ipoh.. Bawak avanza & proses berpindah dilakukan 100% by me & husband.. Tak nak nyusahkan orang.. 2 hari turun naik Ipoh-KL sebab tak muat barang2 nak hangkut sekali harung... Huhu..

    ReplyDelete
  11. xper slow2 la kemas tu....take care dya :)

    ReplyDelete
  12. kems elok2..jgn smpi berseph pula..hehee

    ReplyDelete
  13. Sedapnya daging salai. Lama
    Xmakan hurmmm nyam nyam

    ReplyDelete
  14. fuhh..daging salai tu..sabar sajalah//=)

    ReplyDelete
  15. selamat berkemas-kemas.. buat dgn rileks j yer..nnti kan stress lak

    ReplyDelete
  16. takper cik dya...anggap ini sebagai senaman diri...haahha XD

    ReplyDelete
  17. teringat dulu pernah jugak pindah. mmg lotih! ;)

    ReplyDelete
  18. jaga diri ye dya... :)
    dan lapang2 nanti kita jumpa.. :)

    ReplyDelete
  19. paling xske ble pindah rumah.mmg penat...

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page