heidy, happy birthday

✎dya bunga |⊙Monday, June 04, 2012| ☑

part6

semalam aku dijemput oleh heidy untuk datang ke birthday party dia kat redbox, lowyat.. selamat hari lahir ke 23 tahun ye heidy.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. tapi yang penting aku muda lagi dari ko kan..haha..aku enjoy sangat semalam..  terima kasih sebab sudi jemput aku ye..semoga persahabatan kita ni kekal ye..

part 3

part 4

sorry lah ye kalau semalam aku nyanyi tak sedap.. aku malas nak tulis entry panjang-panjang..korang tengok jelah gambar-gambar dibawah ye..

part5

part 2

part 1

part7

p / s : tahniah kepada ahli gsf baru yang baru dapat lesen P.salam perkenalan dari

dya.

54 comments:

  1. happy birth buat dia..

    salam perkenalan juga dr saya ;-)

    ReplyDelete
  2. tengs.. salam kenal juga Dya... sy baru dapat lesen P.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. tingginya kawan dya tu. atau errr dya yg kurang tinggi. hihi.. jgn marah. cik na pun tak sempat lg berkenalan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dya tinggi dan dya rendah..haha.. tu yg jauh bezanya tu..haha

      Delete
  4. Selamat Ulangtahun buat sahabat dya...!

    ReplyDelete
  5. waaaaaa!!! pendeknyerrr cik dyaaaa!!!hgehehehehe XD XD

    anyway slamat hari jadi kepada yang berhari jadi!haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. kawan dya tu yg tinggi tau.. (xnk ngaku pendek tau)..

      Delete
  6. wah mesti semalam berkaroke sampai perit suara nikan dik..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xde lah kak..dya kurang nyanyi smlm.malu..haha

      Delete
  7. smpai t x ajak deqla p sama...huhuhu... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya ada ajak lah..tpu deqla xnk ikut..hahahah

      Delete
  8. Happy belated befday ya.moga pnjg umur n murah rezeki sllu:-)

    ReplyDelete
  9. very the glam bday party ne..huhu

    ReplyDelete
  10. hp best day dya....sugar glider ade wish x? hehe
    tingginya kwn dya..ala korean gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan bufday dya lah..hihih... tpi bufday kwn dya..dya tak bwk sugar glider..hihih

      Delete
  11. hai dya , dah lame tak aktif berblogging nih , dah lame jgk larr tak jenguk blog dya nih , hehehe , rindu ,, hepi birthday kat kawan dya tuh , hehehe , rajen2 jemput la dtg blog keyh :)

    ReplyDelete
  12. selamat panjang usia untuk dia=))))

    ReplyDelete
  13. kecik comey jeeeeee dya ni. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tu lah..jauh gila beza..haha

      Delete
  14. happy belated birthday Heidy... :)

    Huhuhu... tinggi nya heidy tu... dya nampak kecil jer... hehehee ;p

    ReplyDelete
  15. sakan berparti ye.. hehe zaman remaja hanya sekali, guna sebaiknya ye.. hehe happy belated birthday untuk heidy

    ReplyDelete
  16. nice dear...wish kan selamat lahir kat dia erk..hehe..umur kita sama..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait..haha.. umur 23 juga ye..hihi

      Delete
  17. Happy Birthday Heidy!! mcm artis sudah!

    ReplyDelete
  18. saya pon ahli GSF baru.hehehe...hepi belated bday to him.

    ReplyDelete
  19. wahhh ohsemm sungguh besday party dia...hihihi
    mesti dya happy kan dpt smbut besday party kengkawan :)

    ReplyDelete
  20. wah...syoknyer die...:)

    p/s :: kak nad dah sihat dah dear..:)

    ReplyDelete
  21. wah,merianya ckp ngn dia hepy belated besday.. and salam perkenalan jugak buat ahli terbaru gsf kan?hehe.. #btw,video tu biasa saje

    ReplyDelete
  22. Tinggi nye die...Dya nampak comei aje....

    happy Birthday untuk Heidy...

    ReplyDelete
  23. wah..meriahnya besday party dia~ :)

    ReplyDelete
  24. happy befday..meriah sngguh

    ReplyDelete
  25. Happy besday.... Comel ja dya...

    ReplyDelete
  26. hepy beday to Dya!eh slh2..to kwn dya..waa mcm hepy je time ni.mst bes! :D

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page