jom dengar - Buatku di sana versi Original

by - Tuesday, June 05, 2012






hari ini aku nak share video dengan korang.. ala.. korang mesti tahu lagu ni.. lagu ost seindah sakura - buatku di sana.. tapi yang ni orang lain nyanyi..penulis lagu ni yang nyanyi.. 

lirik
Sering harungi sendiri..
Kekurangan diri.. Hanya Tuhan mengerti...
Tak mengharap sang cinta...mahupun di cinta...
Umpama tiada rahsia...

Bridge : Kau sinar hati ini...
Biarpun hanya sesaat di sisi...
Pelita..kala hati berduka..
Kau hulurkan.. oh tangan mu kala hilang arah....

Chorus :
Masih kau hadir jua...
Menepis gelora...
Tatkala aku merasa kecewa...

Duniaku berubah..
Kelam tak bermakna..
Namun semangatmu.. ada di jiwa...

Harapan kau beri...
Cintamu bersemi...
Airmata ku tak bisa meniti...
Kala nafas akhirku.. Kau yg di hati...

Usah menangis sendiri...
Sayang ku kn pergi..
Senyumlah usah meratapi...
Kerna ada masa kita..
Di takdir Yang Esa..
Cukuplah buatku disana...

Ulang bridge & Chorus.

Bridge II : Aku bagai bintang menghiasi alam maya... Meninggalkan sinar tanpa kilau yg bercahya.. Detik percintaan persis satu anugerah... Tak ku pinta... Hanya tercipta...

p/s : kalau aku nyanyi habis rosak lagu tu..haha..tenggelam timbul aku nyanyi sebab versi ni key nya tinggi..haha
     

You May Also Like

27 391 sedang mendoakan dya

  1. beznye klo dya yg nyanyi..hehe

    ReplyDelete
  2. nk dgr dtgla blog sweety yea..(^_^)

    ReplyDelete
  3. owh ni la penulis lagu tu ye..erm best gak suara dia kan :D

    ReplyDelete
  4. layan gak lagu ni kan...tp deqla lagi layan lagu awie nyanyi tu..opss! silap... aweera lorhh... hihihi

    ReplyDelete
  5. xde speaker nk dgr.. kena terjah balik bilik kang je la.. :)

    ReplyDelete
  6. asalamualaikum, saya kekadang tulis lirik lagu yg best di blog. boleh hilangkan stres. kalau nak lagu May dan lirik ada dalam blog Pesona.

    ReplyDelete
  7. lagu ni memang best...

    p/s : samalah dgn sy... kalau nyanyi rosak lagu tu... heheeh ;p

    ReplyDelete
  8. dya....wani suka sgt2 lagu ni..thanks share lirik lagu ni hihi

    ReplyDelete
  9. kalu akak yg nyanyi lagi la...hujan terus...hehehhe

    ReplyDelete
  10. sedap jgk suara dia. cam susah je nk nyanyi ni dya. tp tgk dia nyanyi rileks je. :)

    ReplyDelete
  11. ingtkan dya yang nyanyi...!
    lagu bestkan..

    ReplyDelete
  12. suka lagu ni...
    sedap gak dia nyanyi...=)

    ReplyDelete
  13. hihi...kalau Masha yang nyanyi banyak pulak autograf nak sain pulak...kiki...

    ReplyDelete
  14. selalu dgr bl masuk blog sweety...
    lembut mendayu je kan :)

    ReplyDelete
  15. Ni kalau aku yg nyanyi...mau meletop studio....ekekekee

    ReplyDelete
  16. mmg best lagu nihh..sebest cerita nya..hehee

    salam kenal ya :)

    ReplyDelete
  17. haha ingatkann cik dya yang nyanyi tadi....ekekekek :P

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. hye solehah! nama akak ni salehah tp dlm setiap lirik dia guna nama samaran 'frozen' :)
      lebih kurang dgn nama awk..hehe

      Delete
  19. series. mmg best lagu ni. lirik pun mantop. ;)

    ReplyDelete
  20. hehe..kina rase dari segi rentak yang sekarang ny yang di nyanyikan wafa ngan sape tah 2..lag ok kod..hehe:)xp suare dye boleyh tahanlah..nafas dye 2..:)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)