kurang sihat

by - Thursday, June 21, 2012


buat masa sekarang ni dya mungkin xdapat blogwalking ke blog korang... kurang sihat lorh. masa buat kek pop tadi pun membe dya, eira yang buat..kesian lah pula dya.. dya tolong sikit-sikit je sebab xlarat sangat ni. jangan makan durian banyak-banya ye nanti jadi macam dya pula..hihhii..jangan marah dya ye.. ni nak cakap pun tak larat. boleh menaip je..hihih..nasib baik berblog ni menaip kalau bercakap keluar suara rock..hihi..

kalau dah ok sikit dya blogwalking ke blog korang ye..

You May Also Like

42 391 sedang mendoakan dya

  1. alaa, kesiannya..tu la, makan durian tak ajak lagi..hehe :p

    moga cepat sembuh ye!

    ReplyDelete
  2. rest n mkn ubat. minum air kosong bebanyak.. :) semoga lekas sembuh.. :)

    ReplyDelete
  3. mkn ubt..semuga cpt smbuh..

    ReplyDelete
  4. odaijini ne dya-chan.moga cepat sembuh.take care

    ReplyDelete
  5. get well soon... rest byk2...jgn lupa mkn ubt...

    ReplyDelete
  6. mkn ubat tepat masa ye dya.. jgn lupa bykkan minum air masak..
    rehat cukup2 tau...

    moga cepat sembuh.. :)

    ReplyDelete
  7. hahh..mkn lgi durian byk2 yea cik dya.kn dh sakit..minum iar badak yea..get a rest..

    ReplyDelete
  8. sian dya...semoga cpt sembuh yer :)

    ReplyDelete
  9. demam durian la ni eh. nasib baik bello pun tak demam. hihi..
    cepat sembuh dya. :)

    ReplyDelete
  10. alololorrr cian cik dyaa kita demam...get well soon!

    ReplyDelete
  11. get well soon..minum air putih dengan banyak ya :)

    ReplyDelete
  12. jika kita sakit, banyakkan ingat Allah ya, kita di uji agar sabar insyaallah pasti sihat, jumpa doktor juga wajib ya dek

    ReplyDelete
  13. xpe la dya...rhat ye..smoga cpt sembuh;)

    ReplyDelete
  14. sian dya..moga cepat sihat ya dear ;-)

    ReplyDelete
  15. jaga kesihatan..semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  16. moge cepat sehat ye. lenkali jgn bedal byk sgt durian tu. ;)

    ReplyDelete
  17. alahai kecian nye Fya..tak pe la..rehat ye dik...

    ReplyDelete
  18. minum air kosong byk2 dya..
    jg kesihatan,BW tu xpe bila2 dh sihat pun bleh..
    yg pnting cepat2 sihat =p

    ReplyDelete
  19. kesiannye.. tulah makan durian byk sangat...
    lepas ni jgn lupa makan ubat... bykkan rehat... minum air kosong byk2...
    semoga dya cepat sembuh...

    ReplyDelete
  20. semoga dya cepat sembuh...salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  21. Tu dia penangan durian ! HUHU !

    ReplyDelete
  22. x apa kak,yg penting akaq sembuh dulu =).. Kami sedia menunggu akaq,hehe =p.. #yes,bermulanya ilham saya pasal penguin dr situ ^_^

    ReplyDelete
  23. alala. sian dya. get well soon dear :)

    ReplyDelete
  24. ciannya...mama doakan kamu cepat2 sembuh ye dear..kuling kamu membedal banyak betul durian,lain kali takmo lagi tau...hehe

    ReplyDelete
  25. laaa..pasal makan durian jd mcm ni ye!! ni nak marah ni! hehe
    dya minum air badak tau.hihi smoga cpt sembuh k

    ReplyDelete
  26. Hope dya cpt sembuh dan aktif bblog semula

    ReplyDelete
  27. hhuhu...tulah makan durian xingat kat jiran sebelah...
    have a rest ok! semoga cepat sembuh...minum air banyak ckit...

    ReplyDelete
  28. makan ubat , semoga cepat sembuh yea :)

    ReplyDelete
  29. semoga cepat sembuh.. syafakillah..=D

    ReplyDelete
  30. cian... meh mkn ubat meh... smoga cebat sembuh... insyaAllah...

    ReplyDelete
  31. a ah . mkn durian bnyk sngt ni . kan dahhh demam yg dpt .
    pape pun . jgn lupe mkn ubat k . semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  32. rjin2 mkn ubat..semoga cpt sembuh..

    ReplyDelete
  33. cian cik dya... :'(
    walaupun da belated comment kat sini,hahaha tapi get well soon! which i know dah sihat da... :P

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)