lupa jalan keluar..

by - Monday, June 25, 2012

entry kedua untuk hari..dah lama tak update lebih dari satu entry..haha. tengahhari tadi aku teman kawan kawan miss R cari kerja..kebetulan hari ini aku free so dapat lah temankan dia.. mula-mula dia nak pergi temuduga terbuka kat lembaga hasil kat pandan indah tapi disebabkan ada masalah tertentu tak jadi minta..

kitaorang parking kereta kat giant pandan capital, ampang. kitaorang pergi minum-minum dulu lepas tu jalan-jalan kat bangunan tu..mana tahu ada kekosongan jawatan. kebetulan ada kosong.. aku suruh lah miss R ni minta kerja kat situ.. lepas minta kerja kat situ, miss R ni nak minta kerja bahagian Hr kat hospital pantai.. disebabkan jauh sangat nak berjalan, terpaksa lah drive pergi situ..

entah macam mana nak kitaorang lupa jalan keluar..haha..


aku : R, aku tak ingatlah pintu keluar yang mana satu.. 

R : maybe kat sebelah kedai makan tu kot.. kita try lah keluar kat situ.. 

aku : bukan lah..tadi masa datang pintu lain..macam mana ni..tak jumpa pintu masuk tadi..

aku rasa nak dekat 15 minit juga lah cari pintu keluar tapi tak jumpa..hahahha..sampai kawan aku tu tanya orang tau mana pintu keluar..rupa-rupanya pintu keluar tu sebelah giant je.. hahaha..janganlah jadi macam kitaorang ye..datang reti tapi bila balik tak reti..kelakar + malu lah pula bila pikir balik..hahaha

You May Also Like

33 391 sedang mendoakan dya

  1. hehe..mesti excited sangat masa sampai tu, tak tgk kiri kanan~ ;P

    ReplyDelete
  2. hehe nasib bertanya law tak sesat terus.. hihi

    ReplyDelete
  3. hahaha im am miss R btw, mmg lawak xjumpa jalan. cari keje mcm kena rasuk. huhu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..yang tahan tu bila tanya org kan..malu gle..haha

      Delete
  4. dya lupa jalan keluar xper jgn lupa jalan balik umah sudah la kuikuikui

    ReplyDelete
  5. boleh pulak sesat kat dalam tu ye. syok sgt la tu bersembang. huhu.. :)

    ReplyDelete
  6. hahaha...takpe2...Masha pun pernah cmtu tau keluar gan kengkawan jugakla...turun naik 5,6 kali...haha...tapi best!!!!!! dapat penat...kahkahkh

    ReplyDelete
  7. Xjmpe pun sure akan jmpe jgk nanti :) hehe.. Mesti cuak kn sbb tmpt xbiasa :)

    ReplyDelete
  8. kalo lupa, cer try masok blk.. haa.. kat situ la keluarnya..hahaha..ok x idea deqla ni?? :p

    ReplyDelete
  9. M ngan my hubby pun pernah jadi camtu bila p shopping kat luaq dr Langkawi ....

    ReplyDelete
  10. hahaha... sapa suh lupa..lenkali buat penanda.. nampak je mana2 kedai kat pintu masuk tu, buat sebagai penanda haha

    ReplyDelete
  11. len kali bawa gps yea cik dya..hihi

    ReplyDelete
  12. perkara biasa yang selalu terjadi..bila dah masuk tu lupe jalan keluar..jangan malu bertanya,nanti lagi bertambah sesat kan..

    ReplyDelete
  13. Biasa terjadi kalo time bershopping sakan. Parking keta kat mana pun leh lupa

    ReplyDelete
  14. dyah2....ko lau da kua memey xpndang kiri knan da kn...
    hahahaha... =)

    ReplyDelete
  15. aah...sy ngn hb pn sllu camtu..nk pi cri jln kuar punya la byk kali pusing...

    ReplyDelete
  16. selalu terjadi kat saya... kalau dya nak tahu sy ni pelupa sikit.. hehehe

    ReplyDelete
  17. hehe tapi nasib tak da orang yg tau kan..malu sendiri tak pa..hihi

    ReplyDelete
  18. hahahaha....biasalah 2..kalo kat sbah ni kalo pg 1borneo tempat kita parking pun kdg2 kita lupa..hehehe

    ReplyDelete
  19. biasa jgk terjadi kat nyue :)

    ReplyDelete
  20. heee...akak pon selalu mcm tu..

    ReplyDelete
  21. akak pon selalu mcm tu Dya..hahaha

    ReplyDelete
  22. dkat tmpt sndiri pn boleh lupa jln keluar..?? huhu

    ReplyDelete
  23. NAL pernah alami situasi ni ketika lepak kat Queensbay Penang..Dalam 20 mninit jugak cri jalan keluar..

    ReplyDelete
  24. eheh.. if eyqa baser wat penanda..
    lagi2 bler g the mines..
    takut x jmpe kete..

    ReplyDelete
  25. hikhik mcm manalah bleh sesat..mmg malu jugaklah.hikhik

    ReplyDelete
  26. pernah jugak mcm ni...
    tp biase nye tempt yg 1st time pg laaa..
    malu tahap 4 time ni...
    lepas tu boleh belagak lagi x nak tnye org..
    nasib... nasib.... hahahahahaha~~
    pape pun ia nye lawak kalau kite refresh dgn ape yg pernah wat kan....

    ReplyDelete
  27. saya pn selalu kena jg..kalau kena shopping mall yang besar hi hu

    ReplyDelete
  28. MM selalu gak macam tu.. Nak2 klu jalan sorang2.. Huhu..

    ReplyDelete
  29. hahahah maksudnya kita ni satu geng laaa!wakakakak XD

    ReplyDelete
  30. hhahaa..mujur btanya..malu btanya sesat jalan..hikhik

    ReplyDelete
  31. hehe. kalau bab menanye jalan ni, main tolak tolak la jawabnye, hehe.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)