reunion bertiga

by - Monday, June 25, 2012

abaikan muka aku yang makin tembam..haha

hari ini baru berkesempatan nak update pasal reunion bertiga. nak buat cam ne tak sihat sekarang ni alhamdulillah dah sihat.. minggu lepas aku, eira dan naz keluar bertiga..mula-mula rancang nak pergi kolej dulu tapi eira mesej tak jadi pergi kolej..kiranya kitaorang terus jumpa kat ts..

lebih kurang jam 11 pagi - aku dah siap.. handphone aku berbunyi..eira hantar mesej, dia terkurung kat rumah.. dia pun dah siap tapi mangga dia tak boleh buka.. kalau tak jadi pergi kesian pula kat naz sebabnya dia dah gerak dari sungai buluh..

nak tak nak terpaksa pergi juga..lagipun dah lama tak hangout bertiga.. rindu korang lorh.. aku terpaksa gerak dulu meninggalkan eira terkurung di dalam rumah.. nasib baik hari tu mood bapa aku baik..nak hantar aku sampai ke T.S kalau tak susah minta tolong bapa aku sebabnya jam..jimat duit tambang.hihi

lepas jumpa naz, kitaorang berdua pergi mcd sungai wang..lepak situ je lah sementara nak tunggu eira datang..waktu aku ondaway ke ts, abang ipar eira pula ondaway balik rumah nak tolong buatkan mangga..
dalam pukul 3 kot, eira sampai.. sampai je dia terus cerita macam mana boleh terkurung.. rupanya ada perompak nak pecah rumah..nasib baik mangga tu ada enam peringkat.. perompak tu sampai lima peringkat je nak buka mangga tu..bila ke enam peringkat tak lepas..sebab tu eira juga tak boleh buka mangga tu.. bahaya kan.. aku dengar pun gerun..perompak sekarang bahaya kan sampai ada kes nak bunuh kan..

lepas lepak kat mcd, kitaorang pergi T.S teman si eira pergi pejabat pos..haha..al-maklumlah..kitaorang lama tak jejak pejabat pos lebih-lebih lagi nak beli setem.haha.. selesai je pos surat kitaorang bertiga pergi bergambar...macam biasalah..bila dah hangout dengan girl-girl ni..



You May Also Like

22 391 sedang mendoakan dya

  1. bezkan dapat jumpa kawan2 tiba2 terasa rindu..hehe

    ReplyDelete
  2. so sweet =)
    best kn lepak mcd mamak...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan??hahaha.. yang penting pic2 kita cute je.haha..mamak mcd ada aircon tu beb

      Delete
  3. so sweet =)
    best kn lepak mcd mamak...hehehehe

    ReplyDelete
  4. beznye....hangout ngn kengkwn..dh lama dh x jumpe kwn lama...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dah sihat dah adik kite ni...

    bertiga je ke tu...jadi la kan...seronok jugak kan....:)

    ReplyDelete
  6. amboi dya reunion bertiga pun nmpk meriah jer hikhikhik

    ReplyDelete
  7. Rindunya itu kengkawan M hu hu.... Bestnya bleh hang out camni...

    ReplyDelete
  8. amboiii bestnyee.. deqla pun dah lama x kuar ngan kwn2 gini...xpe tembam pun menten comel la dya..hihi

    ReplyDelete
  9. Seronok keluar gan member nie..ingat waktu bujang dulu hehehe...

    ReplyDelete
  10. ala...nak reunion gak.gi pejabat pos ramai2?pos surat apa?hahaha

    ReplyDelete
  11. wah bahaya tu..sib baik kwn tu xde pape kan

    ReplyDelete
  12. mmg seronok bile dpt jmpe kawan kan..
    naseb baik kwn dya si eira tu tak ape2..huh cuak mendengrnye

    ReplyDelete
  13. wahh ada pulak reunion bertiga ye. mcm2 la dya ni. nape tak bawak bello, bunga & baby. meriah sket. ;)

    ReplyDelete
  14. sesekali bjumpa kawan seronok kan..teringat zaman2 muda remaja dulu..lya pon sesekali..msti spend time dgn besfriend lya..

    ReplyDelete
  15. 6 peringkat kunci? banyak tu~

    ReplyDelete
  16. eh! u all's g mmane ni? xajak kite pun...heheh

    ReplyDelete
  17. seronok kan.. zaman remaja ni... hehe

    ReplyDelete
  18. rindulah ngan kengkawan masa belajar dulu=(mmg besh kalau dpt kuar n buat sengal sesama...huhuhu..eh cumil sungguh patung belakang nuh..besar lagi

    ReplyDelete
  19. hohoho zaman muda muda gini jommm kita berjalan2 banyak2...ekekeke...nanti da tua da malas da...:P

    ReplyDelete
  20. bestnyeeee. lame dh tak buat girls day out! ;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)