tolong dya!!

✎dya bunga |⊙Tuesday, June 12, 2012| ☑

sebenarnya dya nak minta tolong korang.. memang tak boleh follow lebih dari 300 ke? nak follow blog pun ada had ke? dya pening ni.. tadi masa tengah-tengah blogwalking, lambat sangat loading..berukband dah kena jangkitan sipu b*** jadi dya cuba lah cara manual.. pergi kat dashboard ,add to follow. tapi bila dah masuk link dia keluar macam pic kat atas ni.. geram tengok.. bukan sekali tapi dah banyak kali bila dya cuba follow cara manual..

69 comments:

  1. rasanya boleh. mungkin ada masalah sikit kot. blogspot kadang-kadang bengong sikit. hehe

    ReplyDelete
  2. yg limit 300 if akak follow gune follow button.. tp klu follow gune join this site kat follower widget tuu bole unlimited follow.. that's why kite xbole follow blog yg xde follower widget

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke..baru akak tahu..thanks ye..:)

      Delete
  3. hahaha...nampaknya kita ber 2 dah sama.... sebab itu saya tak dapat follow blog yang lelain....

    ada 2 cara nak wat...

    1- DELETE blog2 yng dah lama tak update dan tidak dpt dikesan blog nya

    2-follow guna friend connect google tapi yayah masih tak tahu nak tgk d mana senarai blogger yng kita dah follow di situ d mana.... owner blog yang kita follow tu pun tak dapat jejak kita guna friend connect google :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nk senarai tu blh tgk kt friend connect google..hihihi

      Delete
  4. err tak dapat nak nolong. tak reti gak.
    cuma leh tolong bg moral support je. sabarrr. :)

    ReplyDelete
  5. maybe la kot...sebab saya pun pernah camtu dulu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah kena juga ke? ingtkan dya sorang je kena..haha

      Delete
  6. ohhhh baru tau nak follow org pn kene ade had..lorhh pulok..dya,canne nak tolong nih? haha

    ReplyDelete
  7. M pun ada pernah baca ttg ni. Tp tak tau nak solve problem tu camna

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya pun tak tahu juga..huhuhu..:(

      Delete
  8. Haaaa...macam itu ka? tak tau pulak erkkk.

    *Jap check CiM dah follow baper juta blog (chehhhh p0y0)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ok2..dya tunggu CIM pergi check..haha

      Delete
  9. sy xpnah lgi kne mcm tu...cer tanyer pd yg pakar..

    ReplyDelete
  10. ha ah mmg limit 300 je dik..been there..tu lah pentingnya bloglist hik hik hik tak follow boleh letak dlm blog list senang nak terjah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke? mmg ada limit ye.. dya ingtkan blh follow ikut suka hati je..

      Delete
  11. rmai yg kata sebab guna follower button yg cute tu .
    sebab tu jdik cam ni ~

    ReplyDelete
  12. NAL ade dengar juga pasal limit follow ni tapi tak sure sgt lah..

    ReplyDelete
  13. hmmm...x tahu...
    hope dya jumpe solutionnye...

    ReplyDelete
  14. limit follow button tu 300 jer dya...sbb tu org suh pasang kat dlm blog bhgian sidebar ker...yg tu mmg xder limit...yg tu la klu ikut kefahaman wani...klu salah ampun yer hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..begitu..baru dya tahu..haha.. thanks ye

      Delete
  15. tataw larr , CP pown tak sampai lagik kowt 300 following nih , hehehe *ayt twitter tu....

    ReplyDelete
  16. lya rasa blh je folo lbh..tp kna tmbah new author..try godel kat label tutorial lya.. cara utk tmbah author.. cara dia sama je.kalo kes blog xleh upload pic sbb dah ckp limit.. pon kna tmbah author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. new author? owh yke..nnti dya cuba ye

      Delete
  17. erm tak tau kot camne nak solve..kena tanya yang pakar...

    ReplyDelete
  18. dya pegila klik 'join side' kat follower widget tu.. lagi senang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berukband mcm siput sedut.. sakit hati nk menunggu.haha

      Delete
  19. pernah dgr masalah ni..tp sy pun x tahu cara penyelesaiannya...sabar yer..

    ReplyDelete
  20. pernah dgr mcm ni..tp x pernah kena pulak..rasanya deqla dah lebih dari 300 blog yg deqla follow..pelik jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya rasa dya dh follow lebih dari 300 tapi bila cuba manual keluar macam tu..hihi

      Delete
  21. rasanya saya dah follow lebih 300 kot?

    rasanyalah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dya pun sama tpi keluar cm tu..:(

      Delete
  22. system problem la tuuu....bleh je follow lebihh....pelik toll..

    ReplyDelete
  23. xtau lerrr..akak ok jew..mybe setting kot..suh dia godek² ckit..

    btw, post dya baru 179 ek tp follower 663..well done :)

    ReplyDelete
  24. dulu yu pn ingt mcm ni..tp last2 bru thu..nk follow tkan kt join this site..still boleh follow ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke..haha..dya baru tahu..ingtkan ada limit

      Delete
  25. kat follow guna widget ala2 flout atau manual follow tu memang ada limit...
    sbb tu sy tak dpt follow blog yg button flout tu...
    kalau yg macam kat side bar blog tu 'join this side' tu tak de limit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiranya sebelum2 ni dya follow guna button flout tu kira xfollow lah ye?hahah

      Delete
  26. oh....tak tau plak ada limit ek...baru tau ni...

    ReplyDelete
  27. Eh..yeke ade limit...? Nur tak tahu pun..huhuhuhu
    xdapat nak nolong dya.. mungkin sementara je kot..
    nanti dya cuba lagi..

    ReplyDelete
  28. huhu...penah jugak dengar situasi macamni...seram lak dengar...

    xpandai nak settle...bagi sokongan padu lagi gitu kat dya...

    sabar ye dear...

    ReplyDelete
  29. Akak follow blog orang guna button follow eh ? kalau akak guna button follow , dia limit 300 blog je boleh follow . Tapi , kalau akak follow guna follower widget ( join this site ) takde limit . Boleh follow banyak mana akak nak .

    ReplyDelete
    Replies
    1. orait..lepas ni blh follow byk2..thanks ye

      Delete
  30. akak dah follow lebih dr 300 blog, takde apa pun... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke?dya try guna manual jd cm tu..huhu

      Delete
  31. tak dapat nak nolong la dik...uhuk..

    ReplyDelete
  32. Alamak!!! tak reti jugak..

    Nanti kalau dah dapat share ye... :)

    ReplyDelete
  33. hany rs hany pun dh lebih dr 300 gak kot. ntahla still ok lagi kot. mahap xdapek nak nolong. try search eh, mesti ada blogger yg buat tutorial.

    ReplyDelete
  34. kalau button follow tu mmg ade limit kan. kalau widget follower takde masalah. ;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page