background baru!!

by - Tuesday, July 17, 2012

terima kasih ye sebab korang sudi kat entry semalam.. sebenarnya aku dah rambang mata pilih background tu..sebab tu  tanya pendapat korang..majoriti pilih nombor dua dan satu. nombor dua boleh tengok gambar kat atas ni. nombor satu aku dah guna.. 

nak pilih antara nombor satu dan dua pun aku rambang mata...haha.. sebenarnya aku nak guna yang nombor dua tapi bila aku search balik kat uncle google tak jumpa..haha..jadi aku guna nombor satu.. bila guna nombor satu header aku tak tenggelamkan.

 thanks ye mr clive sebab tegur..haha..dya tak perasan background semalam ada copyright..hihi.. dan terima kasih juga untuk korang sebab sudi bagi pendapat.hihi korang rasa  bila aku guna background ni blog aku tambah berat ke? berukband aku macam siput.. ringan ke berat  sama je bila buka..haha

You May Also Like

35 391 sedang mendoakan dya

  1. cantik!!takpa dya blh tukar2 nti..hihi

    ReplyDelete
  2. ni dah guna lom? kat opis x nmpk la pulok backgroundnya...huhu

    ReplyDelete
  3. klo tenet laju...cepat la..hehe
    tp klo guna kotak komen jenis embedded below ni..lambat sikit loading utk komen...

    ReplyDelete
  4. wah polkadot lagi hihihi...comel jer :))

    ReplyDelete
  5. Blog dya loading okey...laju sangat2...background polkadot nie okey jugak hihihi...nice..

    ReplyDelete
  6. yang ni ok dah Dya...cantik..polkadot gitu..:)

    ReplyDelete
  7. Ala sayanngnya..M still suka no.2 tu

    ReplyDelete
  8. aahlah umah dah baru=)suka nengok.sebelumnie kat bawahkan header?yang nie lebih menarik

    ReplyDelete
  9. back ground cantik dah ni, loading kat sini pon ok2 jer.

    ReplyDelete
  10. Su pon suka polkadot..cumil jerr.."__"

    ReplyDelete
  11. polkadot juga menjadi pilihan hati....hehe :)

    ReplyDelete
  12. owhh dya pilih ini kew..hijau puteh, errmm sesuai sgt dekat² mengundi nihh..ahakkssss lawak jew..hihii,

    ReplyDelete
  13. cantik.cuma kalau boleh kasi lebar sikit..

    ReplyDelete
  14. Ok je bila MJ buka dari office, takle berat, cepat je loading ;D

    ReplyDelete
  15. nice..nampak mcm bangkit header tu..

    ReplyDelete
  16. ni pun comell..i loike polka dot

    ReplyDelete
  17. ni ok.lawa! i like!
    mata xsakit...hehehe

    yang tambahkan berat tu sayang, yang doodle kalau letak byk2...yang aktif hidup kat blog ni.

    cuba gunakan lebih byk statik dan kurangkan apps yang aktif. :)

    ReplyDelete
  18. ringan je loading..ok ne..sweety suka..hihi

    ReplyDelete
  19. wah...
    trs mata ai bersinar dan berpusing2 masuk sni dgn kaler ijaunya ini.muahahahaha nmpk ceria giteww :)

    ReplyDelete
  20. tu dia berwajah baru blog dya.hehhe

    ReplyDelete
  21. ok je dya.xberat pn blog dya :) background baru ni cantik...

    ReplyDelete
  22. wahwahwah. santeknyeeeeeee bground die. dot dot besor. ;)

    ReplyDelete
  23. cantik. sejuk mata memandang. ;)

    ReplyDelete
  24. polkadot...i like :)

    nice je dear :)

    ReplyDelete
  25. Chumel3x...polkad0t... Pilihan d tangan anda.., cheeewah, dh mcm AC dlm money drop

    ReplyDelete
  26. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html..mae join sini dear..byk hadiah menarik..:)

    ReplyDelete
  27. yeayyyy...atok yang cadangkan template ni....atok...muahaha

    ReplyDelete
  28. wah..dah cun dah blog Dya bunga ni..!
    lain betul nur tgk..ingtkan salah masuk tadi.. :)

    lepas ni kena lebih bersemangat berblogging lah ye.. :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)