convocation dip- part 1

by - Thursday, December 27, 2012


sebelum tu aku nak minta maaf sangat-sangat kalau lambat sangat singgah kat teratak korang lebih-lebih lagi fmaily GSF.. banyak benda nak kena uruskan..bulan 12 ni memang betul-betul sibuk.. akhirnya dapat juga konvo..yeay..sebenarnya dah lama nak publish entry ni tapi broadband kat rumah lambat seperti siput..dah bayar pun still juga jadi macam siput..lembab..

tajuk entry tu tak blh blah an..ada part-part pulak.. part 1 ni nak citer pasal kitaorang amik jubah kat kolej.. kebetulan hari itu birthday si della.. sebelum hari itu, macam-macam kitaorang fikir nak kenakan sidella..lagipun lepas ni mungkin dah jarang jumpa..della dah balik sarawak..nak turun kl memang susah lah..banyak kosnya..

tengah hari tu kitaorang kumpul..membe aku naz dengan edly dah ambil jubah dulu jadi diaorang lah yang pergi beli kek..yang aku dengan membe-membe yang lain pergi ambil jubah dengan sidella.. konon-kononnya nak buat suprise tuk si della ni..hihi..

lepas settle ambil jubah, kitaorang tunggu si naz dengan edly.. yang della sibuk tanya tunggu sape..hihi.. lepas tu si naz dengan edly sampai bawa kek..tapi lilin nya tak bernyala..masa tu si della memang dah terkejut.. pastu si naz suruh baca tulisan kat kek tu betul-betul..rupa-rupanya ada nama aku, ira dengan mimi.. terharu sangat babe..hehe.. disebabkan semua dah lapar, kitaorang pergi lunch kat times square..lagipun boleh makan kek kat situ..

lepas tu kitaorang jalan-jalan satu area bukit bintang.. dari sungei wang ke pavillion dan patah balik ke berjaya times square.. berhenti satu tempat kitaorang bergambar.. kitaorang jalan-jalan kat situ sebenarnya nak cari kasut kasut hitam.. aku dengan ira tak ada kasut hitam.. penat juga lah cari kasut..tapi tak jumpa-jumpa.. disebabkan semua dah kepenatan kitaorang singgah minum kat old town..

lepas minum kat situ kitaorang berpecah.. amoi, stacy dengan anak buah dia nak cari baju dan terus balik..yang aku, ira, mimi dan della masih mencari kasut.. aku suka sangat birthday girl dah pakai baju perempuan..suka sangat perubahan della..comel bila dia pakai baju polkadot..hihi..
akhirnya jumpa juga kasut..sama plak dengan si ira..xpelah kembar kasut..haha..hihi..

pipi ku semakin tembam..haha

walaupun penat tapi tetap cover comel.haha
semua muka kepenatan
 

kesian edly jadi jurucamera..
birthday girl dah rambut panjang..:)


nasib baik ada amoi yang sudi blutooth pic kt aku..haha.. maklumlah nak guna enset camera enset lambat snap..haha.. lupa plak aku nak bagitahu..yang amoi ni ada blog juga..jom singgah blog dia..klik sini ye..

 

You May Also Like

32 391 sedang mendoakan dya

  1. yeayy dah convo..tahiah dya..epynya dapat kluar ramai2..

    ReplyDelete
  2. mmbe2 study dulu ke ni? wahh bestnye..cpt smbung part 2..nk tgk gmbr.. hihi

    ReplyDelete
  3. happy day to dya, nikmati alam remaja secara berhemah ya...bagus ramai kawan...boleh bertukar2 fikiran...

    ReplyDelete
  4. meriah!!! Congratulation Dya.. da lepas da stu.. next step plak!! :)

    ReplyDelete
  5. teringat masa convo dulu..masatuh mmg syok n hepi sangat..mujur arwah abah sempat tgk anaknya terima sijil=)

    ReplyDelete
  6. bestnye dh konvo..bile la turn kite plak ye..huhu

    ReplyDelete
  7. hari yg membuktikan yg dya dah berjaye... hehee... tahniah :D

    ReplyDelete
  8. tahniahh dya..tamat suda..akk nih lanbat lagi la jawabnya.

    ReplyDelete
  9. dya konvo dekat picc kan..
    hari tu nur ade putrajaya tau..
    kalau tahu, boleh nur gi jumpa dya....

    apapun..tahniah dear...

    ReplyDelete
  10. wah..dah convo..tahniah Dya...akak gak tak convo2 dik....hehehe

    ReplyDelete
  11. dah konvo rupanya.. tahniah... ^_^

    ReplyDelete
  12. seronoknya celebrate birthday. ni kalau ada baling2 tepung & telur lagi best. haha..

    ReplyDelete
  13. Prep for convo. Yeahhh....pkai baju songket la dya, baru nmpk elegen.

    ReplyDelete
  14. tahniah kak dya. teringin nak convo jugak.. kuar ramai2 ngan kawan memang best,lagi2 ada yg sambut birthday,macam2 buleh plan nak kenakan dia haha

    ReplyDelete
  15. congrattssss dya...dh convo adik k'imi ni :) gud luck in ur future undertaking :) happening betulkn?tringt peristiwa k'imi ambk jubah dlu..berebut size kot,ahahah!!

    ReplyDelete
  16. congratez akak sb dah konvo.. btw,tembab2 akak pun,akak still comey =)

    ReplyDelete
  17. bestnya dapat kumpul sama...:)

    suka2...

    dya inner neck saja rm10..boleh ke sini untuk tengok warna

    http://www.facebook.com/murahtudung

    ReplyDelete
  18. Baru habis convo ker tahniah and good luck ok..

    ReplyDelete
  19. sonoknya Dya dah abis siap konvo..celebrate besday ramai2 mcm ni best lah..tahniah tau :)

    ReplyDelete
  20. wah syoknyer,,tak saba nk tggu part 2 ni =)

    ReplyDelete
  21. Wah! Happynya Dya..tahniah yek..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)