CONVOCATION PART 2

by - Thursday, January 03, 2013




Ni sambungan dari entry ni convocation dip- part 1..part 2 ni aku nak cerita pasal hari reherseal dan masa convocation.. entry ni xpanjang pun gambar pun satu je..hihi.. sebenarnya reherseal ni tak wajib datang tapi kitaorang an rajin-rajin orangnya..masa reherseal ni tak banyak tangkap gambar pun..

yang aku geramnya time reherseal ni dorang boleh bagi ular getah kat..hampeh betul..terkejut aku tau.. secara automatiknya aku melompat sambil menjerit tau..geli sangat..walaupun getah.malu tak terjerit time ni.. 

tapi yang best masa ni kerja kitaorang berborak je lah..amoi pula boleh pula buat lawak abg haris..abang haris..haha.. ( kes johan jadi izzah-ombak rindu) sakit perut tau ketawa.. menyesal pula datang hari tu, sebabnya dorang duk bebel-bebel je..haha..pastu diaorang suruh kitaorang keluar beratur..

masa ni semua jalan laju sebab nak cari toilet..haha. cari kat level tu tak jumpa toilet..jumpa pun toilet laki..toilet perempuan kena pusing jauh..disebabkan kitaorang dah dekat dengan escelator terus turun tingkat 2 cari toilet.. nasib baik dekat.. aku tak suka toilet kat situ..tak selesa sangat..tak ada paip..hihihi..

bila kitaorang naik atas kitaorang tengok dorang masih beratur lagi..hihihi.. lepas disuruh masuk dewan dan lepas dorang terangkan cara-cara bila naik pentas, kitaorang terus keluar nak balik..haha..aku terus ikut della ambil jubah..sebab adik aku dah bising.tunggu lama sangat.heheh.. 

balik tu singgah aeon maluri, cari makan..hihi..kebetulan hari tu hari jcard member..pergh..rambang mata aku tengok beg..benda lain aku tak rambang tapi beg..betul-betul menggoda..aku tak beli pun sebab harga beg tu murah sangat..sampai rm200++ terbang lah duit aku kalau beli..haha.

balik rumah terus tidur..teruk betul perangai kan..nanti kan sambungan part 3.. 

You May Also Like

30 391 sedang mendoakan dya

  1. Rajin dya p reherseal...ehehehehhe..

    ReplyDelete
  2. beg harga 200++..huhu..MV pun x beli kalau mcm tue

    ReplyDelete
  3. dya mmg pntang tgk bag kan..hiihi

    ReplyDelete
  4. tahniah dya.. =)nasib ular getah...geli.. hehe

    ReplyDelete
  5. ape?? ular getah...eeeee..mesti la terkejut kan....

    ReplyDelete
  6. wahh mmg murah la beg tu.kalo dah murah beli je la... hahahha..x jmpa toilet, toilet lelaki pun bole... :p

    ReplyDelete
  7. kalau toilet takdok paip basuh dengan apa?ke paip dlm toilet bowl?hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah.. :D

    seronok time convo. rasa nak convo lg;

    ReplyDelete
  9. ni mesti semangat nak konvo kan. hihi..

    murahnya RM200++ je? kihkihkih..

    ReplyDelete
  10. hahahahaha :d abg harisss abg harisss..huhu :D weyh..zizan lah.bukan johan ... :p

    ReplyDelete
  11. seronok baca kisah berkonvo nie ..
    teringat pula akak sewaktu berkonvo dulu ;)

    ReplyDelete
  12. Tahniah..dah habis belajar yer..

    ReplyDelete
  13. Hehe.. Time sale nk balun yg rm3-4 rat :) ngee.. Ble msuk study?

    ReplyDelete
  14. haaa..da[at bygkan toilet xde paip..sama macam dekat klcc..
    susah ooo...hihihihi....

    bukan selalu kenaakan dya..nasib ular getah.kalau ular btul..pgsan terus..hihih

    ReplyDelete
  15. aloloo...goli ulor gotah yo?
    hrmmm dh mcm kt obesi jerk toilet tkdok ayok kannnn. apada, pstu msti tkde sediakan tisu.

    ReplyDelete
  16. time rehearsel tu lah time untuk berjimba dengan kawan2 sebenarnya..hahaha.. bila lagi nak happy lepas bertungkuslumus belajar sebelum tu??hehehe

    ReplyDelete
  17. toilet takada paip...??tak best kan..

    ReplyDelete
  18. haha dya dapat ular getah? nk gelak jgkla sbb dy termelompat :D

    ReplyDelete
  19. Boleh geng ngan mak AJ ni....
    Nampak ular getah terus melompat....
    Hehehehehhe...
    AJ kalau takde sale pun boleh melayang duit...
    Kalau sale??? Tak tau nak cakap....=D

    ReplyDelete
  20. teringat masa convo lepas spm dulu..huhuhu..:)

    ReplyDelete
  21. hahahaha
    terima je lah Dya ular getah pun..mesti nti jd kenangan manis kan.hehehe

    ReplyDelete
  22. tengah eksaited la ni kan.. teruja nak terima skroll berharga...

    ReplyDelete
  23. tahniah sekali lg..hahhh toiletnyer xder paip

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)