Lesap

✎dya bunga |⊙Tuesday, June 23, 2015| ☑


holllaaa .... sebenarnya banyak benda nak update ... nak update pasal pergi bandung, cameron, umrah, pasal pergi pulau perhentian, pulau tioman, pulau lang tengah dalam masa tiga minggu berturut-turut .. pasal pulau tu memang nak update tapi sekarang ni tengah mengumpul picture kat sana balik disebabkan haritu enset rosak dan semua pic hilang.. yang lagi sedih gambar-gambar tu aku tak sempatnak backup..nampak tak gambar-gambar tu sangat berharga.. kalau ikutkan memang banyak benda nak cerita..tapi tapi alhamdulillah, ada jugak gambar-gambar dalam memory card.. bersyukur sangat..  

3 comments:

  1. sayang jugak kan.. mesti banyak moment best2 dalam pict tu.. sabar jelah dya..

    ReplyDelete
  2. banyaknya tempat dia g bercuti..jeles..
    sabar je la dear..huhuhu.

    ReplyDelete
  3. waa..byk tmpt bercuti..rezeki2...

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page