aku benci padamu

✎dya bunga |⊙Saturday, April 21, 2012| ☑

nampak pic kat atas ni?  aku benci betul dashboard yang baru ni..pening kepala aku tengok benda ni.. semalam pas exam aku terus buka blog tapi jadi cam tu.. memang dia bertukar sendiri erk?

bila jadi cam tu aku malas nak update.tapi nasib baik ada blogger yang tolong..kalau tak aku rasa nak jerit-jerit je.. 

akhirnya jadi juga yang old interface..seronok!!! dah bersemangat nak update dan blogwalking..


47 comments:

  1. oo..boleh tukar, nak tukarlah..!
    nur pun jadi mcm ni pagi ni, rupanya diorg tukarkan sendiri... xizinkan pun diorg tukar... myampah kan..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar lah.. mmg menyampah pun.tiba2 tukar sendiri kan

      Delete
  2. huhuhuu... nasib baik dashboard teman tak transform sendiri...

    ReplyDelete
  3. hahaha.....kecoh xreti wat pe kan bila tukar...

    nasib la eca punya da lama tukar..so,biasa da dgn yg baru ne :)

    tpi kalau edit blog org,mmg eca akan guna yg lama,sebab ruangan tuk edit html..lagi besar..tulisan besar..xmacam yg baru ne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..tau tak pe..kecoh sebb tak reti guna tau

      Delete
  4. ehh boleh tukar ekk? wahh thanks. fiqa pon tak paham :D

    ReplyDelete
  5. memang boleh tukar sendiri..reena lebih suka yg baru ni..

    ReplyDelete
  6. kihkihkih....rasa lagi senang pakai yg lama kan... :)

    ReplyDelete
  7. dah buang dah..hehe
    bace komen tu yg dpt tuka balik..

    ReplyDelete
  8. lorh..bleh tukar rupanya,br dok nyampah srg2..
    nasib msuk blog dya..hahaha kalo x,cfirm bengong srg2 =p

    ReplyDelete
  9. nasib baik boleh tukar.saya baru je buka blog nak post tadi.pastu tengok dah semacam.memang serabut.pasni tukar balik la.sukat je google ni nak tukar interface kan.eeiii

    ReplyDelete
  10. bayak selok belok yg new dhsbord kan.Tak apa Dya apapun rasa tu kena belajar manalah tahu style lama diorang tak guna lagi.

    ReplyDelete
  11. hihihi..sama la kita dik :) tetiba bertukar jadi sailormoon lak..padahal akk kan power rangers pink tu.hahaha.

    tapi akk nak cuba sailormoon ni lak..kekekeke

    ReplyDelete
  12. sy br berblogging. so mmg dr awal dh guna dashboard br. pernah gak tukar old punye tp rs lg best yg br. sbb dh terbiasa kot. :)

    ReplyDelete
  13. nahh kan betul..jgn kalut2 ye.. dah dahh..sila begumbira dgn yg lama..yg baru tak semestinya baguss..(^_^)

    ReplyDelete
  14. baru memang tak best. best lagik yang lama :)

    ReplyDelete
  15. hehehe.... sy pun tukar balik ke lama... lebih selesa dgn yg lama... ;p

    ReplyDelete
  16. Wahhhhhh !!! bezt nyerr !! Wahhh !! seronoknyer ! Wahhh .. heppynyer .. !! dah tukar dahhh !! thanx tauu .... sayang . sayang . sayang .. hakhak ..

    ReplyDelete
  17. hahah...nasib baik..ingat bencikan Qaseh tadi...heheh...

    ReplyDelete
  18. dila punye pun cmtu..asik kna tukar je..serabut..huhu..

    ReplyDelete
  19. as salam..
    dya!! pakcik datang!
    erk! ingatkan dya benci pakcik :p
    ala..nanti mesti juga dya guna yang baru. pakcik pun kurang juga yang baru. background dia putih sangat. online dalam gelap, sakit mata.

    =.=


    erk.merungut. huhu

    ReplyDelete
  20. x shiok pakai yang baru neh...naseb baik singgah blog sis n dapat tau boleh tukar yang lame...siyes kite suke...heheheh...

    ReplyDelete
  21. thanx for sharing..hehehehe...

    ReplyDelete
  22. lebih suka yang lama tapi bila tulis entry suka tulis pakai yang baru,hehe..

    ReplyDelete
  23. huhu. tulahhhh poning kepale menengok nye. terkial² update entri. hee.

    ReplyDelete
  24. nasib baik masih boleh tukar..kak nad bengang giler...eee sabo jela ..

    Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan

    http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

    ReplyDelete
  25. haha... deqla pun terkejut tgk tetiba jd yg baru.. pas tu deqla cpt2 tuka yg lama..mmg yg baru ni serabut la..x phm....huhuhu

    ReplyDelete
  26. Memang die tertukar sendiri kan...huui....akak pon suke guna yg lame..dah tukar yg lame pon

    ReplyDelete
  27. alaa..anggap aje dier mcm facebook.heheh...lama lama biasa laa tu...kehkehkehhh kan kan kann cik dyaa oiii? :P

    ReplyDelete
  28. yeah2...bolehla tukaq balek..hihihi

    ReplyDelete
  29. haaa...ini yang atok nak carik! mekacih Ecah ;)

    ReplyDelete
  30. hahaha
    kita berbeza..
    aku suka yang terbaru daripada yang lama..
    cool bebbbbbbb!!!!!!!!!..........
    jgn ketinggalan...mungkin tidak akan berkekalan kalo ke old back..
    who know...

    ReplyDelete
  31. Err, sy agk dh lama dh pkai Dashboard bru tu. Mula2 mmg kureng biasa dan kureng minat. Lama2 rsa function dia lg byk!^^

    ReplyDelete
  32. Eza pun dah tukar balik, yang lama punya. fening denn dgn yang baru ni..

    ReplyDelete
  33. sy guna yg baru tu...hihi

    slmt bw sis

    ReplyDelete
  34. samalaaa..tak suka jugak.ramai yg tak suka interface baru ni tapi masih boleh guna yg lama.

    ReplyDelete
  35. rasanye ok je blogspot baru.

    tp say no to timeline facebook. so annoying. hehe.

    ReplyDelete
  36. tukar jer pada dashboard lama

    anda di tag di sini http://azumylini.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  37. sama la.. xsuka yg bru ni.. ieyza pun tukar yg lama blik..hee

    ReplyDelete
  38. rmai sgt yg x stuju dgn blogspot baru..tp rse ok je...entahlh,msing2 kn..

    ReplyDelete
  39. lalalalalal~ jalan jalan nak belanja ice cream ni...hehhe

    ReplyDelete
  40. tak moden la guna yang lama..haha

    ReplyDelete
  41. wahai si pencinta super glider, anda telah ditag. :)

    ReplyDelete
  42. Betul..leceh sangat!!!
    Thanks for info!!

    ReplyDelete
  43. fisha pon dah tukar jugak.
    time kaseh dia :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page