kenangan bersama dpp 6

✎dya bunga |⊙Sunday, April 15, 2012| ☑
cantik pulak pemandangan kat sini..kehijauan gitu

sebelum tu kalau sudi jom baca entry ni Robot Wanita Pertama yang Paling Canggih..

aku ingat nak update semalam tapi pic tak ada kat aku.. tunggu dorang upload semua pic kat group dpp.. semalam pukul 7.30 semua dah berkumpul kt bus stop EON maluri.. dalam pukul 8 kitaorang gerak ke sg congkak..
kucing pun nak senaman..haha
sampai sana terus susun barang. kitaorang sarapan dulu lepas tu panaskan badan.. bilah lecturer kitaorang dan jemputan kitaorang, En fauzi sampai, kitaorang terus memulakan majlis.. banyak nasihat yang berguna yang kitaorang boleh guna bila sambung study ataupun tips2 bila interview.. 


lepas bersembang dengan lec dan En fauzi, kitaorang makan tengah hari.lepas makan tengah hari kitaorang start game.. lec aku dan En fauzi tak dapat join sebab takut basah.. game pertama, kumpulan yang kalah dikenakan denda iaitu lompat bintang kat sungai..nasib baik cetek.. 

pic kitaorang..

bila seronok gelak kan orang, bila game kedua, kumpulan aku plak yang kalah.. kitaorang kena jalan itik kat dalam sungai.. nasib baik seronok..hahah.. tu lah lain kali jangan gelak kan orang je.

denda lompat bintang

dalam pukul 2, lec aku dan En fauzi pulang dulu.. yang kitaorang sambung balik buat game.. bila game yang terakhir, berebut belon air di dalam sungai.. kecoh satu tempat tu dengan suara kitaorang je.. 

melantak makanan..

dalam pukul 4.30 kitaorang terpaksa naik tukar baju, sebab kawasan atas sg congkak dah hujan.. air deras.. lepas tukar pakaian, kitaorang makan-makan dulu sebelum bagi hadiah kepada pemenang.. 

banyak-banyak gambar aku suka pic ni..hihi..
dalam pukul 5.30 kitaorang balik bila bas dah sampai.. memang seronok buat aktiviti dengan korang. pada ex studetn dan budak-budak kos lain yang sudi datang memeriahkan aktiviti ni.. walaupun letih sangat semalam tapi aku enjoy sangat.. 

hadiah tu kitaorang pilih khas untuk azam..haha... comel kan?? aku benci tgk mulut itik tu..haha
pada membe aku yang sudi masak kan makanan terima kasih banyak-banyak.. sedap sangat.. yang paling sedap sambal belacan.. nasib baik aku tak bawak balik bekas sambal belacan tu..hahaha..

p/s : jangan lupa singgah kat blog mama arina dan cikgu Etuza
    

28 comments:

  1. dtg singgah sini dari blog cik nur:)
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  2. sonoknya mandi smbil beriadah kt sungai nyh..last pegi sungai congkak dlm tahun 2005 tak silap la..huhh..best..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..lama tu..2005.. lepas ni pergi sg. congkak k..:D

      Delete
  3. wah...bestnyer beraktiviti.. :)
    dya, lenguh2 tak lepas main dlm air..?

    ReplyDelete
  4. amboihhhhhhh. tersengeh lebor dya. hee.

    ReplyDelete
  5. meriahnyer korang..happening giler..lm dh x merasa cmni

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni habis belajar tak dapat merasa cm ni dah..huhu

      Delete
  6. uish...nak gi jugak.lama tak mandi sungai & ada aktiviti camni ngan kawan2.wuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..lambat lh... nnti wat reunion mndi sungai..hihi

      Delete
  7. syoknya kena denda beramai2. hehe.. best dpt berxtvt cmni ngn kwn2. bila da keja asyik team building jela. tp fun jgk. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. team building??mcm seronok je dgr..hihi

      Delete
  8. Dua Kali anty pandang.. Comel Dya anty ni...

    ReplyDelete
  9. best lah... walaupun kena dendang... benda ni akan jadi kenangan manis lepas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lh..dorang siap rakam lagi..malu nk upload..haha

      Delete
  10. wah...bestnya macam ne ramai2.....eca and classmate xthu bila nak buat bbq pla..huhu :D

    ReplyDelete
  11. laa...cemana komen aku yg sama tu ble sampai dua kali masuk tu....hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti excited nak komen ni..smpai dua kali masuk..hahaha

      Delete
  12. bestnye aktivity mcam ni..rindu time2 study dulu

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page