" follow blog pun ada limit? "

by - Wednesday, June 13, 2012



akhirnya dya dah tahu kenapa ada limit sampai 300.. rupanya kalau kita follow guna button follow yang cantik-cantik tu ada limit sampai 300 je.. kalau guna macam kat atas ni tak ada limit pun.. terima kasih ye sebab tolong dya semalam..kalau tak, sampai bila-bila dya tak tahu.. lepas ni follow guna Google friend connect je..

kalau tak dulu dya terpaksa unfollow blog yang tak dikesan.. serba salah pun ada juga.. orang dah follow kita mestilah kita tergerak hati nak follow balikkan.. sekarang ni lagi seronok lah dya follow blog lain..hihi..
kalau nak tahu entry semalam dan comment semalam klik sini ye...

You May Also Like

42 391 sedang mendoakan dya

  1. Ramai yg ada probs mcm ni before this.. Rupenye sbb button comey2 tuh

    ReplyDelete
  2. oo, dya tekan yg follow lawa tu ke? patutlah..hehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. smlm dya follow guna manual.. yg kt dashboard..

      Delete
  3. ooo baru tahu. tq dya. pengetahuan utk cik na gak. ;)

    ReplyDelete
  4. so skang ni dah boleh follow blk kan?? deqla pun pernah guna yg button follow cantik tu kat sebelah dashboard atas belah kiri tu..deqla buang terus..last2 tinggal dashboard jew sbb mcm x best jew org follow situ..hihi..

    ReplyDelete
  5. ouh sebab button comel tu..baru saya tau..hehe :)))

    ReplyDelete
  6. ooooo..baru tau.terima kasih ye.heheh

    ReplyDelete
  7. ermm .. sy pn dah limit, nk follow blog org len da xleh. tu nak kne manage reading list, smpai skg error..

    ReplyDelete
  8. button comel. ?? perasan gak.. apa beza button tu dnegan button sedia ada ni//

    ReplyDelete
  9. akhrnya selesai pun masalah dya...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. Haaa... button follow yang cantik & comel???
    Apsal CiM tak pernah jumpa, kerrrr CiM yang buta?



    thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  11. nak buat button follow yang comel comel tu pun kte tak tahu.. hehe

    ReplyDelete
  12. slma ni sy klik yg guna google tu je;)

    ReplyDelete
  13. Itulah kelemahan disebalik yang cantik.. He he...

    ReplyDelete
  14. tu la pasal..serba salah nak follow kalau guna button tu

    ReplyDelete
  15. nak kena delete la ni.huhu sayangnya.. cmna nak tau dah sampai 300 ka belum?

    ReplyDelete
  16. Anty singgah lepas tengah mlm. Be happy follow you follow me..:)

    ReplyDelete
  17. Tak berapa suka guna button follow yang comel2 cantik2 tu. Kadang2 tak tahu kita dah comfirm follow ke belum :)

    ReplyDelete
  18. sebab tu NAL dah buang button follow yg comel2 tu. :)

    ReplyDelete
  19. dulu sy guna button tu..then skrg tuka yg kaler biru tu..mudah kannn

    ReplyDelete
  20. yeayy dah selesai masalah..hehe

    ReplyDelete
  21. tu la susah klu nk follow yg guna button tu....eloknya psg jer widget follower senang hati jer kita nak follow hihihi

    ReplyDelete
  22. Btol dya,xsyok r nk unfollow org kan

    ReplyDelete
  23. Owhhh pasai tu ka...
    Thanks dear :)

    ReplyDelete
  24. selesai pon masalah Dya...

    akan pon baru tau la Dya...

    ReplyDelete
  25. laaa.. mas pun baru tau.. hehe kuno betul kan :D

    ReplyDelete
  26. button follow tu mmg cantik.. tapi punya masalahkan...

    ReplyDelete
  27. sbb button comel2 tu ker saya x dpt nak folow...errrmmm...^__^

    ReplyDelete
  28. hoho...ic ic...saya pun baruuu tau...eheheeh :P

    ReplyDelete
  29. wani tag dya :))

    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

    ReplyDelete
  30. dulu reena pun tak tahu..then dah makin lama tu..tanya org lain sama baru tau pasal biue button tu..=)

    ReplyDelete
  31. o ye ke? kebetulan saya mmg sll cari button gogle connect tu juga :)

    ReplyDelete
  32. klu guna google connect mcm gmbr tu xde limit kn?:)

    ReplyDelete
  33. Singgah jenguk Dya di petang Jumaat :D

    ReplyDelete
  34. pakai button biru yang disediakan lagi ok and selamat.. Sebab kadang2 button comel kat tepi tu jadi gila sikit,hehe... Sebab Solehah pun penah kene.. ^_^... #tq sis,mana ada pemes,biasa je lah=)

    ReplyDelete
  35. widget follower mmg mesra pengguna. tak yah nak fikir limit ke ape kot. yg button tu harap lawa je la. hehe.

    ReplyDelete
  36. benda nie selalu terjadi , hurmm dulu selalu follow guna yg kt dashboard pstu paste sekarang dah tak boleh . kena limit so kena follow button mcm tu :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)