cucuku bukan anak ku

✎dya bunga |⊙Tuesday, July 31, 2012| ☑


hari ini aku nak kongsi cerita tentang joey bunga dan bello.siapa kenal bunga angkat tangan..hihihih yang tak kenal tu duduk diam-diam k..(gurau je).. sebenarnya bunga dan bello ni sugar glider aku dan kakak saudara aku.sekarang ni joey bunga dan bello semakin membesar.

sebelum ni aku ada cerita tentang kaki joey bunga dan pounch bunga yang bergerakkan..kalau nak baca entry tu klik sini dan sini ye..  sekarang ni anak dia dah keluar dah pounh bunga..baru nak keluar bulu..geram aku tengok.. malam tadi sebelum tidur, aku pergi spotcek dulu mana lah tahu anak dia keluar ke kan..bila aku tengok anak dia dah keluar dari pounch..

aku terus culik joey si bunga tu..ambil handphone dan camera nak tangkap pic si joey tu..maaf ye joey..malam tadi kau jadi model aku selama 5 minit..bunga dan bello jangan marah aku ye culik joey korang.picture kat bawah ni picture dari handphone aku..pic dari handphone tak banyak..

keluarga bahagia,,hihih

 




41 comments:

  1. EEE comeynye.. teringin nk beli tp tkut tak terjaga.. :)

    slm 11 Ramadhan Dya :)

    ReplyDelete
  2. comel nyerr...uhuhu dah ad cucu dya yea..eehehehe....nyue takot dgn sugar glider nie..hehehe...tp tgk comel je..

    ReplyDelete
  3. Amboi nyenyaknya depa tdoq....

    ReplyDelete
  4. oooo dya kidnap joey...report polis kang hahahaha

    ReplyDelete
  5. comelnya joey. kecik je. geli tak pegang joey? kecik sangat. hihi..

    ReplyDelete
  6. cmna dya blh pgang..dila geli binatang2 kcil..kcing pun dila tnggu bsar br pgang..hihi

    ReplyDelete
  7. dah lama x dgr khabar berita fmly si bunga ni.hehehehe
    bahagia sggh nmpk =p

    ReplyDelete
  8. Eh, bunga dah besalin. Trlepas n3 ke ni? Wah, bunga beraya dlm pntang ah yea...

    ReplyDelete
  9. dah berkeluarga mereka yer..hiihi

    ReplyDelete
  10. hebak dya ni...muda2 dah ada cucu.. cicit bila pulak ?? :D

    ReplyDelete
  11. ei...keciknyer dya baby dye...mcne nak jaga tu?

    ReplyDelete
  12. Eeee... kakak tengok pun macan ngilu. Kakak agak geli sikitlah. Tapi anak kakak suka.

    ReplyDelete
  13. eee comelnyeee...keciknyee la haiii

    ReplyDelete
  14. dya dah ada cucu...
    comel2...

    ReplyDelete
  15. eeeee...tomey2.....geram atok tgk..

    meh Ecah2 joint contest atok
    http://anaknegori.blogspot.com/2012/07/contest-sapo-nak-kad-rayo.html

    ReplyDelete
  16. kociknye die...geli tak nak pegang...

    ReplyDelete
  17. kakak ada bela ni.tp sy geli.tak boleh dekat langsung

    ReplyDelete
  18. alahai...comeynya cucu.muda2 lagi dah dapat cucu.huhu

    ReplyDelete
  19. comel tp cam geli jer kalau dipegang

    ReplyDelete
  20. eee comel..rasa nak picit2 je.. =D

    ReplyDelete
  21. Cumilnya tapi CikOdah geli la..

    ReplyDelete
  22. Cumilnya tapi CikOdah geli la..

    ReplyDelete
  23. alololo..comeinya joey..!
    geram lak tgk..teringin tapi takutt.hihih

    ReplyDelete
  24. comel sangat tapi NAL tak berani nak bela sebab kecik sangat, takut tertindih je.. :D

    ReplyDelete
  25. alahai tomey nya. best tak bela haiwan ni. fisha rindu kat dya. hehe. selamat berpose yer.

    ReplyDelete
  26. alahai tomey nya. best tak bela haiwan ni. fisha rindu kat dya. hehe. selamat berpose yer.

    ReplyDelete
  27. alolo..comelnye..kecik je lagi

    ReplyDelete
  28. apa nama haiwan ni..Dya hebatlah dapat pelihara, dah ada anak pula tu, harap jaga tul2 ya. tahniah..

    ReplyDelete
  29. alololo..nak pegang..nak pegang..hihi

    ReplyDelete
  30. comelnye si cilik nih...tringin nk pegang

    ReplyDelete
  31. mak aihhh.. comelnyerrr .. sugar glider ni mahal kot..hehehe..

    ReplyDelete
  32. keciknya dar..ayu takut nk pgang..hehe

    ReplyDelete
  33. wah..dah besar nampak anak bunga ngan bello ye~~ :)

    ReplyDelete
  34. jaga cucu tu elok2 yer nenek dya..hehe

    ReplyDelete
  35. mak aiiiiii. geli pulak tgk yg kecik ni. huhu. mmg penggeli orgnye ni, baby kucing pun geli. ;)

    ReplyDelete
  36. eiiii kalau letak kat nurul menatang tuhharus aku loncat tinggi2....geli

    ReplyDelete
  37. kalau nak beli scary ni,berapa ekk? :P

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page