BODY SHOP PRODUCTS GIVEAWAY BY CLIVE

✎dya bunga |⊙Monday, February 27, 2012| ☑

dya dah lama nak join GA dari Mr Clive..dah lama bookmarks tapi hari ini baru ada kesempatan nak join..hehe.. jgn mrh ye Mr.Clive.. kalau korang nak join klik je kat banner yang ada produk Bodyshop.. rambang mata aku tengok produk bodyshop ni..hehe

dya ni bukan pengguna tegar bodyshop sebab tak mampu lagi nak beli.. masih belajar lagi..  dya pernah guna lipbalm dari bodyshop je..mana tahu kalau menang hadiah hari jadi jugak kan..hehe..

kadang-kadang gap lama, dya mesti pergi jusco maluri nak main game. dya mesti jalan-jalan satu jusco. dan bila jalan depan kedai bodyshop tu mesti singgah tengok produk kat situ..tengok je tak beli pun..hehehe..

yang dya geram nye time dya tengah kering juga selalu ada promosi. apa boleh buat hanya mampu tengok je lah..nak bodek mama dya suruh beli kan memang tak dapat lah.. 

why you need the products and why should I pick YOU as the winner

dari dulu dya nak mandian dari bodyshop..nak beli tak mampu lagi.. yang dya dapat hanya lipbalm setelah bertungkus-lumus bodek mama dya nak jugak lipbalm.. dya suka bauan dari bodyshop..wangi.. kalaulah dya menang dya memang tak bagi orang lain pakai..hehe.. 


Mr. clive perlu ambil dya sebagai pemenang sebabnya tak rugi kalau bagi dya menang..haha.. confirm dya guna..

happy birthday Mr.clive.. nak dya nyanyi ke?? 


happy bithday
happy birthday to you..
hapy birthday to Mr.Clive
happy birthday to you.....

nasib ingat nak letak Last but not least 


p/s : mr.clive, biler hari jadi?? 
     : penat perah otak nak buat entry ni..hehe

13 comments:

  1. gudluck dya.nasib baik teringat yang diri ini pon tak join lagi.dan nasib baik gak la tarikh tutup lama lagi.hehehe...sempat lagi nak perah otak ni

    ReplyDelete
  2. hehe gudluck DYa. kalau menang kongsi la dgn L k.=)

    http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/segmen-i-love-blogging.html

    ReplyDelete
  3. hi dyaa! thanks for the entry!
    jangan risau,dalam 2 minggu lagi (11th March) akan announce pemenang 2 minggu pulak.so dya nyer entri dah boleh diconsider.

    dan terima kasihlah kerana sudi tulis post ni kat blog dya.

    sbnrnya xgemar sgt suruh org untuk postkan pasal blog sy kat org sebab takut org nanti menyampah...so for that,thank you dya! :D

    and good luck!
    hehe..
    cheers!

    ReplyDelete
  4. terbaikk ! Mr Clive mesti kena pilih awk sbg pemenang...yeah.

    ReplyDelete
  5. wah.. semangat dya berGA.. nanti memang share2 la ngan Mak Usu..hihihih

    ReplyDelete
  6. InsyaAllah rezeki dya ni..Amin..

    bunga sihat syg?

    ReplyDelete
  7. ahaha... betul2... ejam slalu beli perfure and body wash kat body shop. tpi kadang die buat sale. tgh2 bulan.. chait!

    btw, goodluck cik dya.. :)

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya ...nnt kalo menang share sikit leh huhu

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya Dya.. :)

    Nur nak rehat dari join segmen kot..cz xpernah menang..huhuh

    ReplyDelete
  10. as salam..
    hoho~
    semoga berjaya dya ;)

    oh.. ni produk mahal ke?
    birthday dya bila?
    ada bagitau pakcik ke? huhu..

    ikan apa cerita?
    erk. tak dapat amik.

    6__9

    ReplyDelete
  11. hehe dengan senyum kambing tu,boleh menang ni..;)

    ReplyDelete
  12. Manis kambing tu senyum..hahaha

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page