makhlus halus di bilik karoke 2!!!

✎dya bunga |⊙Friday, February 17, 2012| ☑






entry ni sambungan daripada makhlus halus di bilik karoke..

apa yang korang nampak ?

kat sini tak nampak sangat..bila tengok kat camera, bila zoom memang jelas.. nak kata membe aku ni smoke, time tu memang dia tak smoke. nak kata tangan dia, tangan dia dua-dua kat bawah..

22 comments:

  1. Haha..
    Teringat N3 anty pasal hantu kat karaoke..
    Isk.. Seram jek Dya ni.. Seb baik baca siang hari.

    ReplyDelete
  2. salam..

    xnmpk sgt la dya..
    mase nur blaja dlu ad bdk tue amik pic kt ngan toilet n ada gmbr pompuan separuh tepi dy..histeria sape2 yg tgok tue..tp nur xbrani nk tgok..hya yg kuat smgt je.. semalamam kmi x tdo uruskn budak2 yg histeria/lemah smgt tue..

    ReplyDelete
  3. macam asap eh.. ?

    selamat Dya post entry ni siang2..xde la takut sgt..huuhu...

    psst..blog nur kembali putih...huhuhu...xtahu la cm ne nak edit..tadi edit2 smpai hilang semua bloglist...huhuhu

    ReplyDelete
  4. sebenarnya ada org lagi sebelah kawan awak tu..lelaki n perempuan....=)

    ReplyDelete
  5. Tak berapa nak jelas...tp nampak cam asap2 le...ish seramnya...

    ReplyDelete
  6. panggil ghostbusters cepat cepatttt! emergency!!! XD

    ReplyDelete
  7. huhu...seram nie..
    tp nyue xnmph apa2...baik xnmpk la..

    ReplyDelete
  8. seram tengok gambar kat entry tu.. Huhuk

    ReplyDelete
  9. euwwww.... seramnye...
    tp macam effect dri objek la..
    errrmmm... pape pun nice entry...
    tegak bulu rome sekejap! hehehe

    ReplyDelete
  10. tgk mcm real ade tgn tuh, ni pakai dslr ke.?

    ReplyDelete
  11. naik bulu roma tgk mlm2 ni..

    kalau perati betul2 ada cam muka org kat ujung arrow tu..

    eee seram

    ReplyDelete
  12. Seb baik tak baca semalam, baca pagi ni.. Klau tak, sure tak lena tdoq :)


    p/s : Nak minta tolong bantu MJ boleh?
    http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

    ReplyDelete
  13. ehmm.. NTAH.. laju je scroll.. haha.. TAKUT!

    ReplyDelete
  14. Takut nak tengok..kalau nampak kang..aku lak tak ler tidur!!!

    ReplyDelete
  15. tgk tajuk je pun dh takut nk buka tp hati tingin nk tgk..nasib x bapa nk jelas sgt =p

    ReplyDelete
  16. dya yang kotak merah tuh tutup apew?
    em , mcm adew nmpk gmbaran muke taw , seram gk kowt ~

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page