makluk halus di bilik karoke..

✎dya bunga |⊙Thursday, February 02, 2012| ☑
hari selasa hari tu yang memenatkan..baru sekarang aku dapat update. sebab camera adik aku pinjam..hehe..    balik je rumah cari katil, nak baring..hehe.. macam biasalah, lepas habis exam je plan kitaorang pergi serbu kat Red Box. 

disebabkan malas dan panas nak jalan kaki nak pergi stesen lrt kat maluri, kitaorang tong-tong duit naik teksi je..  sama je tambang. kalau pergi sendiri tak adanya aku nak teksi. mahal. dan disebabkan juga membe aku, naz and edly lambat sampai, kitaorang terus pergi kat red box tu..malas nak tunggu.. 
terkejut aku bila orang tu cakap hari itu 1 person RM 13++.. sebabnya selalu kitaorang guna student card dalam 10++.. RM 3 naik.. tapi berbaloi juga sebab kitaorang karoke dalam pukul 1 lebih hingga pukul 6 lebih..haha.. tu pun kitaorang minta bil sebab tak larat gile nak nyanyi..haha







masa aku dan eira ni tangkap gambar si Yan ni, kitaorang ternampak ada benda kat sebelah si yan ni. mulanya aku xperasan, si eira ni lah pergi zoom pic tu, pastu tunjuk kat aku.. aku terkejut tengok pic tu, apa lagi menjerit lah aku dan si eira pun pergi jerit sekali..haha.. 
membe-membe aku dalam tu semua terkejut.. stop terus nyanyi pelik nape kitaorang ni jerit.. si eira tunjuk lah pic tu kat yan, yan terus tutup muka tak nak tengok.. nak sedapkan hati dia bf dia cakap maybe tu cahaya lampu.. 

maaf ye tak dapat nak upload pic tu.. tuan dalam pic tu tak bagi..huhu




sebenarnye si yan pernah kena ganggu kat bilik yang sama.. time tu dia berdua ngn membe dia.. membe dia perempuan.. masa tengah nyanyi tiba-tiba ada suara laki backup dia nyanyi.. apa lagi dorang terus minta tukar bilik, cakp sound system kt situ tak sedap. aku tak terkejut pun kalau ada benda tu kat tempat-tempat macam tu.
banyak kan 5 jam dalam tu, cam ne aku tak cakap suara katak lagi sedap dari aku.. comel kan katak kat atas tu senyum sebab aku puji suara dia sedap.. aktiviti aku kat dalam tu menyakat orang.. nasib kau lah Yan asyik kena je ngan aku.. haha.. 



aku tak suka pic ni sebab pic kat toilet tapi upload jugak..sengal kan..








34 comments:

  1. takutnya...ada gak tumpang menyanyi sekali rupanya...

    ReplyDelete
  2. uikss..ade gmbar ape yg tgk sampai jerit2 tu? mcm myeramkan jew..huhuhuh

    psst..upload la pic yg dya tgk sampai jerit2 tu..

    ReplyDelete
  3. bestnyer dapat karok..:)

    dya mesti kreatif kan..:)

    ReplyDelete
  4. O hoo.. Dya...
    xm abes jerk terus berjimba-jimba eh...
    Ape2pun,, take care

    ReplyDelete
  5. @kis tu lah pasal..nasib baik time dya xada..hehe

    ReplyDelete
  6. @:: Cik Nur :: gambar momok..hehe.. tuan dalam pic tu tak bagi upload..huhu

    ReplyDelete
  7. @miss nadya : jom3 join..hehe.. kreatif?? apa yang kreatif? kreatif nyakat orang dya memang kreatif..hehe

    @Deru ombak : hehe..saje..sebenarnya lama tak karoke..hehe.. ok aunty..:D

    ReplyDelete
  8. nice ") nice ") like :) like :)

    http://shaberry92.blogspot.com/2012/02/happy-birthday-poblack-b-zingersecret.html

    http://sabryoppa.blogspot.com/2012/02/ketika-dating-kali-pertama.html

    ReplyDelete
  9. mahalnyeee.. hekhek..
    eh.. gmbr tu retiss lahhh

    ReplyDelete
  10. kalau katak bace entry ni...mesti dia bangga.. kih kih kih...

    ReplyDelete
  11. wahhhh...rindu nak karok..dya xbwk mak usu pun...

    gmbr kt toilet la cun...hihi

    ReplyDelete
  12. @dyabunga
    ayokk..takutnyeerrr...!

    psstt..! model of the year tu pic segera yg ade dlm hp cik nur...hihihih

    ReplyDelete
  13. tkowtnyerr , tingin la na tgk pic tuh dya ~~ dya , ltk la tjok laen , hehehe , makhluk halus di bilik karoke kew , hehehe ~

    ReplyDelete
  14. @sabry oppa : thanks

    @cekbolat : tu lah..mahal sgt..

    @ lady milo : tu lah pasal.. bangga giler katak tu..

    ReplyDelete
  15. @Mak Usu lepas ni dya bawak mak usu sekali..hehe.. ni mesti selalu tngkp gmbr kt dlm toilet kan3??haha

    ReplyDelete
  16. @:: Cik Nur :: ayok..tutup mata cpt..hehe.. ala..bru nak jd model jugak..hehe

    ReplyDelete
  17. @cweet pinky : terus tuka tjuk..haha

    ReplyDelete
  18. aiyok...tak tau...aiyok...heheh :)
    ala,tunjukla gambar tu.

    ReplyDelete
  19. @Mr.clive & @hana : kawan dya xbg upload..sebab ada pic dia..huhu
    @nur cahaya abadiey : dya time tu lg seram..huhu

    ReplyDelete
  20. asalam ...meriah nampak kat dalam toilet turrr ngan kenkawan ..he3...tq.

    ReplyDelete
  21. hikhik..suka ambik gambar dalam tandas?.ehhehehe

    ReplyDelete
  22. sm teringin gak nak tengok gmbr tu..benda apa agaknya?

    ReplyDelete
  23. @dyabunga
    wah , cik dya sangat dengar cakap , gud3 ,like3 !!! heee ~

    ReplyDelete
  24. Aiyok...jangan dia ikut balik dah la.

    p/s: sepupu cakap, perempuan memang pantang jumpa cermin tandas dan kamera. hahaha

    ReplyDelete
  25. as salam..
    wah..canggih ;)
    haha.. pakcik nak tengok~
    meh bagi pakcik tengok. hantar kat email ya?
    nak tengok~~

    :p

    makhluk tu dah bosan. tu yang join sekaki

    (^^,)

    ReplyDelete
  26. @Подтверждаю (fadzli) tak boleh lah pakcik.. kawan dya tak kasi..kena hormatlah..huhu..kalau dya tak kisah dya dah letak dah

    ReplyDelete
  27. tapi tempat2 macam 2 mang selalu adekan..syaitan 2..:)
    huhuhu..

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page