blog ku semakin muda.

by - Tuesday, October 16, 2012




Akhirnya blog aku sudah siap di edit..baru nak update pasal ni. hihi..Thanks deqla sebab beri link Jia kat dya..hihi.kalau tak buntu nak suruh siapa editkan blog.. macam mana cantik tak blog ni?haha. aku pilih kaler peach dengan kelabu..haha.. pada mulanya nak pilih kaler purple tapi disebabkan banyak blog kaler purple aku pilih kaler peach..hihi. alasan je..

berat tak blog ni?aku punya broadband seperti kura-kura..so aku tak tahu blog ni berat ke tak?hihi. aku nak ucapkan terima kasih kat kina sebab sudi edit blog dan sudi buatkan header..hihi. cantik kina buat..hihi..xsampai satu jam kina edit..

 penuh dgn entry meroyan.hahah

kalau ada yang nak edit blog boleh pergi ke blog kina atau pun jia..

p/s : shoutbox busuk xblh guna ea?

You May Also Like

80 391 sedang mendoakan dya

  1. yay...! berubah wajah sudaaa :)

    Blog aku jugak la yg ketinggalan zaman kikikikikiiii

    ReplyDelete
  2. cantiknnya bloggg . . done follow

    ReplyDelete
  3. hihi blog pkai bju baru..hihi...nice dya mcm tuan dia jgk..hihi

    ReplyDelete
  4. Ok loading tak berat, so far so good :D

    ReplyDelete
  5. suka suka suka=)mmg cun blog dyanie lain dr yang lain n ada identiti sendiri..aah byk blog kaler pink,purple.tapi nurul pun kaler2 gak.sbb suke.hehe

    blog nurulpun under const

    ReplyDelete
  6. wa best la ada org nak tolong.

    nak juga

    ReplyDelete
  7. blog ni tak berat pon.laju je loading.
    apepon, blog ni comel.. :)

    ReplyDelete
  8. haa..kali ni atok dah boleh komen...myb sobab loading dah laju :)

    ReplyDelete
  9. amboi..semua tuka blog ni....best nye.cantik blog ko neh...

    ReplyDelete
  10. @Jue Jayneepergi je kt blog kina atau jia ok..:D

    ReplyDelete
  11. wahhhh..semakin meletop blog dya skang nie..eheheheh...cantik/sweet cam tuan dia jugakk..ehehee

    ReplyDelete
  12. ok cantik sgt..peach.. i likee... hihi...blog dya x berat...deqla dah timbang guna dacing semlm... dun wori..blog deqla kot berat sbb mcm2 widget letak..huhuhu

    ReplyDelete
  13. Kalau dah puas hati oklah nak berblog pun happy...

    ReplyDelete
  14. blog semakin muda walaupun ownernya semakin tak muda..hakhakhak

    ReplyDelete
  15. Haaa kemas laman sempena raya haji ke?

    Cantek3x. Actualy spanjg brbloging, laman CiM dh berubh sbyk 5kali, tp tkd sapa yg tolong. Huhuhu..sedey

    ReplyDelete
  16. So cute...congrats dya...blink-blink gitu..

    ReplyDelete
  17. muda sgt lah tuh..hamboiii.huhu :d

    ReplyDelete
  18. @norzibeautilicioushousekalau nk edit jgn lupa pergi ke blog jia dan kina ye

    ReplyDelete
  19. @Deqla manjewyeay..xberat..thanks deqla tlg timbang kan

    ReplyDelete
  20. @deqjamucuxxt.q..:D

    @Encik Htuan blog ni sentiasa muda lah..:P

    ReplyDelete
  21. @Shila Elisyaambooii.haha..blog ni sentiasa muda cm tuan dia.:P

    @Raudzah Zahari : t.q..:)

    ReplyDelete
  22. Betul la.. blog ni nampak keremajaan. Sweet sgt warna pink2. header pun cantik.

    ReplyDelete
  23. sangat-sangat cantik^^pemilihan colour yang terbaik!!!

    ReplyDelete
  24. uwahh..uwahhh...uwahh..!
    berwajah baru blog ni..
    cantiklah dya... :)

    ReplyDelete
  25. cantik blog baru dia..pemilihan warna yang sweet:)

    ReplyDelete
  26. comel je blog ni.... :-)

    loading ok je...

    ReplyDelete
  27. wahh dah berubah wajahh.nice la dya.

    ReplyDelete
  28. @dya bungabukan selalu la cuma kerap kali aja kikikiiiii

    ReplyDelete
  29. Kemas blog awak ni...
    ping.busuk boleh guna ler..OK ajer.

    ReplyDelete
  30. wajah baru mood pun baru la ye:)

    ReplyDelete
  31. muda remaja gitu dya. hehehe..

    ReplyDelete
  32. waaa, ramai yg da tuka baju blog. nk jgk! ^^

    ReplyDelete
  33. cantik..nampak menarik..tahniah ya

    ReplyDelete
  34. Tu la bila masuk sini semalam nampak baju dah tukaq baru..baju raya haji la ni..hi hi.

    ReplyDelete
  35. tolong repairkan blog aku..hehe

    ReplyDelete
  36. serius lawa!!! huhuhuhu. cantik dah blog diaaa yuhuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  37. @dya bunga
    o gitu ye...kikiki..xmalu... tq dya..

    puas hati la..memang cantik.. bukan apa.. cuba dya komen blog jue.. adui..still macam blog budak kecik..
    nasibnya entry jue entry orang tua punya cerita..

    ReplyDelete
  38. @etuzaterima kasih cikgu

    @shuhadaothmanjom2 blh minta tlg kina tak pun jia

    ReplyDelete
  39. @faiqhaha..aku pun xreti.nk pun minta tlg orang

    ReplyDelete
  40. cantiknya blog dya... comel mcm sugar glider dya... :)

    ReplyDelete
  41. amboi cantiknya blog die ...ni jeles ni..haha

    ReplyDelete
  42. wah dh cantik blog dya ye.hehe cantik2

    yela shoutbusuk xleh gne.xtau npe prob skrg ni

    ReplyDelete
  43. blog akak je yg tak bertukar....huhuuuu

    ReplyDelete
  44. patut lah lembut je nmpk bila msuk umah dya..
    rs cam salah umah lah plak.tp bila nmpk bunga trs rs betullah ni.ahaks :)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)