kembali setia

✎dya bunga |⊙Thursday, October 18, 2012| ☑


hari ini aku nak bagitau yang aku dah kembali setia kepada shoutbox busuk..haha..hari tu kan aku ada buat entry yang aku dah curang dengan busuk..wahai shoutbox busuk kau nak tahu tak yang aku rindu kat kau.haha..cbox, maafkan aku sebab terpaksa tinggalkan kau lagi..

shoutbox busuk kau jangan buat hal lagi ye..sekarang ni aku bagi kau peluang kedua, kalau kau buat hal juga aku tukar guna cbox.haha.. wahai cbox kau jangan tacing dengan aku ye..
selamat tinggal cbox..:(

yang belum like pic bunga tu korang boleh like disini ye. Entry bunga

38 comments:

  1. hehehe..cbox jadi lelaki simpanan..hehehe..sian dye..bagus2..setia:)
    hehehe..nak men chat2lah..

    ReplyDelete
  2. Tu la ada balik pulak......
    baru semalam AJ buang busuk.org tu...
    Tadi kutip balik...
    Hahahhaha... =D

    ReplyDelete
  3. ala dya baru jer wani curang lepas dya ajak..dh blh guna shoutbox baru ker haha

    ReplyDelete
  4. hahahahaha....rujuk balik eh dengan shoutbox..?

    ReplyDelete
  5. main2 la dya ni. suka2 je curang eh. hakhak..

    ReplyDelete
  6. yaya..nnti sy update okey..hr nie sgt bz..;)

    ReplyDelete
  7. saya dah lama x pakai cbox ^_^

    ReplyDelete
  8. wahhh boleh setia semula heeee ;))

    ReplyDelete
  9. shoutbox busuk dah ok??...nak tkr semula lah..hihiih

    ReplyDelete
  10. haha. sian kat cbox. bru je dy nk rse kne belai ngn dya. muehehe >,<

    ReplyDelete
  11. kesian cbox jadi pilihan ke-2..huhu..camnilah dya..bila susah baru nak cr cbox ni~~~ :p

    ReplyDelete
  12. hihi...klakar la dya ni... bley curang2 pulak ye...

    ReplyDelete
  13. Naib baik Chatbox Mieya masih berfungsi seperti biasa.

    ReplyDelete
  14. alahai nie tak tetap pendiriannie..play girlnie..haha

    ReplyDelete
  15. mama pulak dah belajar setia dengan cbox..sebab c box jarang buat hal hehhe :)

    ReplyDelete
  16. hehehe. dah boleh gune kat busuk tuu hahaha

    ReplyDelete
  17. hahaha..dah agak dah..sebab memang ada baca entry curang tu..:D

    kesimpulannya, lain kali jangan curang..cobalah untuk setia..hahaha

    ReplyDelete
  18. kita report dkat dia . dya curang dgn dia . eh mana satu dia ? heheh

    ReplyDelete
  19. peh, ngn benda tu pn bole rindu

    ReplyDelete
  20. tapi tu la, busuk asyik ada problem je.. heheh

    ReplyDelete
  21. salam kenal dikk

    comel jee budak kat shout tuu ;)

    ReplyDelete
  22. a'ah..sekian lama shoutbox tak bereoperasi dengan sebaik-baik alam..hehe

    ReplyDelete
  23. busuk ade prob ke skrg. takleh nak reach lah. huhu.

    ReplyDelete
  24. hehehe... rujuk balik dgn busuk ye dya...

    ReplyDelete
  25. ingt aritu dah cerai talak 3..
    kira cerai dulu tu boleh rujuk balik lah eh..hahaha

    psst!selamat bersama kembali ye..moga bahagia selalu2 tau :)

    ReplyDelete
  26. oh dah rujuk balik ea dya..hehhehehe

    ReplyDelete
  27. sweety lak tepaksa buang cbox dri hdup ne..hua huaaaa

    ReplyDelete
  28. jeles nya~~!! comeel laa shoutbox anda. =) hehee

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page