curang sama kamu..

by - Tuesday, October 16, 2012


hari ini bila aku buka blog aku tengok shoutbox sudah jadi seperti diatas.. kenapa jadi macam tu? tak akan aku sorang je yang kena..setelah selidik dan selidik, tak sangka shoutbox tu yang problem. website offline? tak sangka ada cuti..

disebabkan shoutbox telah buat hal, aku curang sama kamu.. aku cari shoutbox lain...iaitu cbox..haha.. sebelum ni dah pernah guna tapi tukar pakai busuk..dan disebabkan shoutbox busuk bikin hati aku panas, aku kembali setia kat cbox..wahai cbox ku sayang, kamu jangan buat hal ye seperti busuk dan fbox..hihi..

shoutbox busuk aku akan sentiasa rindukan kau..


jom singgah baca entry

You May Also Like

41 391 sedang mendoakan dya

  1. saya pun kena jugak..join dya curang la..hihi..^,^

    ReplyDelete
  2. hahaha..tak sangka website pon boleh offline gak :p

    ReplyDelete
  3. hinggatkan apa tadi..hikhik..gempaq je tajuk post tuh..

    ReplyDelete
  4. Sebab tahu shoutbox nie ade masalah...i langsung tak pakai... sebab i nie jenis setia..hahahhaa....lebih baik tiada dr ada..cewahh :D

    ReplyDelete
  5. sampai hati dya curang..huhuhu...:)

    ReplyDelete
  6. MJ dah lama tak pakai cbox @ shoutbox @ seangkatannya..

    ReplyDelete
  7. curang x pe....jgn UNFOLLOW je....ekekke kesian aku taw :D

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak pakai shoutbox..tapi cbox still the best

    ReplyDelete
  9. wani pun sama jg..ingat nk buat terus jer shoutbox tu haha

    ReplyDelete
  10. curang ye. haihh.. cik na masih setia oke. huhuhu..

    ReplyDelete
  11. sory ya, tadi nak drop komen entry dya Blog ku semakin muda, kat sini pula " tahniah cute dah" tu merujuk pada entry tu ya.

    ReplyDelete
  12. a'ah..ptg td dtg blog dya xleh tgal jejak :)

    ReplyDelete
  13. Patutlah tgk kat blog Waniey jd camtu..Busuk ada prob rupanya..

    ReplyDelete
  14. Sis ada tengok kat blog blogger ada problem tue....tak mengapa jurang kikiki

    ReplyDelete
  15. Kalau cbox syg Dya..mesti dia terima Dya semula.hahahaha

    ReplyDelete
  16. owh.. dah biasa curang la ni yer? hihi

    ReplyDelete
  17. @♥ Miss Hearty ♥ haha..dia penat kot..tu yg cuti kot.haha

    ReplyDelete
  18. @Deq's Qienztajuk kne gempak.haha..baru orang singgah

    ReplyDelete
  19. @♥ Nana BamBam ♥memang setia xpakai shoutbox lansung.haha

    ReplyDelete
  20. @CikNanahaha..siapa suruh buat hal..haahaha.padan muka

    ReplyDelete
  21. @Karukord Jagau'shahahah.tu unfollow sbb pic cun..hahaha

    ReplyDelete
  22. @Si Matatajamtu lh..bila tgk dh jd mcm tu dya terus tukar

    ReplyDelete
  23. @Che Rosliza Che mathaha..kalau blh nk buang je shoutbox tu.haha

    ReplyDelete
  24. @Dezeetu lah..nampaknya cbox mmg masih sygkan dya..haha

    ReplyDelete
  25. busuk ada problem ye dya... lepas ni kena talak lah busuk... hati tetap setia dgn cbox...

    ReplyDelete
  26. nurul guna cbox rasanya sbb dr dulu takleh nak guna fibox.masa masuk username jadi hang..dr dulu dah busuk.hahahaha

    tapi cboxniepun kalau kat opis mmglah tak bleh bukak sbb kna block.kat umah baru ok...

    ReplyDelete
  27. haha...dya sudah curang!!!!..hehe

    ReplyDelete
  28. ececec
    curang skejap je pun
    kan dah kapel semula kan.hihihi

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)