brooch limited edition..

✎dya bunga |⊙Saturday, December 31, 2011| ☑


nie contoh brooch dari sweeties handmade collection enterprise
         hari nie baru ada masa nak update blog ni.. sekarang nie dah mula sibuk nak siap kan projek Rancangan perniagaan.. alhamdulillah, akhirnya dapat jugak selesaikan masalah nak pilih tajuk perniagaan. Setelah eira setuju nak masuk group, kitaorang terus bincang nak wat tajuk untuk perniagaan.. Mula-mula tu pening jugak lah.. macam-macam idea keluar.. sampai xtau nak pilih perniagaan apa.. akhirnya kita orang setuju nak buat bisnes keronsang.. 

             nasib baik kitaorang cuma buat rancangan perniagaan sahaja dan tak perlu jalankan perniagaan.. tapi kalau ada sesiapa yang berminat dengan keronsang nie korang boleh pergi ke sini. aku cuma tolong promote kan keronsang membe aku nie.. keronsang nie 100%  buatan tangan.. kalau ada yang berminat boleh tinggal kan komen ada di bawah atau pun pergi ke sweeties handmade collection enterprise.



3 comments:

  1. ala...laki2 like me tak pakai la plk kerongsang.hehehe

    ReplyDelete
  2. @aReLaN kalau xpakai blh belikan utk org tersayang..

    ReplyDelete
  3. tak nmpk gmbr nyeeeeeeee. grrrr. line lmbp betul.

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page