plan last-last minit

✎dya bunga |⊙Friday, December 23, 2011| ☑

akhirnya baru boleh tgk laut.. kesian gile minah ni.. macam tak pernah tengok laut je..
sebenarnya bukan apa, lama sangat tak mandi laut.. plan nk ke pangkor taun depann.. lambt lg.
esok pagi nak pergi P.D.. nak sewa apartmnt mmg kopem penuh lah kan.. time cuti mmg full.
jadi lah mcm taun lepas. konon nak pergi camping kat PD last-last camping kat hotel..
lawak plak bila teringat. disebabkan ujan kitaorg xjd nk cmping.. ingt mlm tu nk wt bbq tp xjd.
esok nya baru buat.. tu lah plan lagi last2 minit.. padan muka. nk cari sewa hotel or aprtmnt mmg kopem lah penuh. dua jam kemudian baru jumpa apartmnt..tu pun persendirian nye.. kira bernasib baik lah tu.
dari camping kt dalam keta.. esok kawan aku bermurah hati nk tumpngkan kitaorg kat umh dia..
xpayah-payah susah cari kan.. k lah nk tido dulu.. 

1 comment:

  1. hehe. plan last minute tu la besenye slalu jadi dan best. ;)

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page