REVIEW BLOG BERSAMA NORNADIAH DOT COM

by - Saturday, January 14, 2012






nampak banner kat atas ni.. cantik kan.. dya nak join review blog bersama Nornadiah Dot Com.

review : 
  • dya suka blog nadya..pink gitu..  lagipun banyak tutorial yang boleh dya guna utk blog dya nie.
  • disebabkan banyak tutorial dengan pantas nya dya follow miss nadya..
  • yang dya suka pasal blog miss nadya ni sebab blog dia ringan.. tak de loading.. tak ada menyakitkan hati nak tunggu lama..hihi
  • anak-anak dia pun comel..macam anak-anak dya.. anak dia ramadhani and zero.. dya punga bunga dan bello.. 

kalau korang nk join jugak klik Sini

You May Also Like

10 391 sedang mendoakan dya

  1. L tgh review ni.. huuu.. silent review.=)

    jom renung2 sebentar..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

    ReplyDelete
  2. siap jugak akhirnya..:D

    http://www.nornadiah.com/2012/02/review-blog-9.html

    ReplyDelete
  3. salam~!!

    singgah dr segmen nad.. wah, comel aa header awk, hehe.. ^_^

    ReplyDelete

dah baca jangan lupa komen ye..
satu pun jadi lah..:)